Laatst ben ik weer lekker een lang weekend naar Londen geweest. En uiteraard heb ik weer heel veel gewinkeld. En omdat we afgelopen weekend in het prachtige Fletcher Hotel in Amsterdam waren (en dit een prachtige foto locatie is) wil ik je vandaag graag het resultaat laten zien, kijk je mee?

De Huishoudbeurs had voor ons geregeld dat we mochten overnachten in het Fletcher Hotel Amsterdam. Dit hotel is echt zo bijzonder mooi dat we het natuurlijk niet konden laten om hier foto’s te maken voor deze outfit post. In de kamer staat een prachtig groot bed, een heel mooi groot rond raam waardoor je over heel Amsterdam kan uitkijken en een bijzondere buis douche. Al met al, de perfecte locatie voor een fotoshoot!

Zoals je wel eens in eerdere blogposts heb kunnen lezen ben ik enorm fan van de winkel TK Maxx. En heel toevallig zitten er in Londen 10, waarvan 1 om de hoek van mijn hotel zat (oeiii gevaarlijk!!). Ik ben dus helemaal los gegaan en heb weer wat super leuke dingetjes gekocht. Een daarvan is mijn nieuwe trui van Ralph Lauren. Niet echt een merk die ik zou kopen, maar hij stond zo leuk dat ik hem niet kon laten liggen. De trui is gemaakt van een heel fijn zacht stofje. Ik vond dit echt de perfecte trui voor het voorjaar. Wanneer het nog net een beetje te koud is voor korte mouwen of voor de frisse avonden.

Omdat ik samen met Judith nog heel veel moest lopen op de Huishoudbeurs heb ik er gekozen om mijn nieuwe All Stars van Nelson aan te doen. Ze zitten niet alleen heerlijk maar zijn ook heel apart omdat ze een soort rosé goud slangenprintje hebben. Door deze schoenen te combineren met mijn ripped jeans is het meer casual chique en niet té casual.

Natuurlijk is mijn outfit niet af zonder wat accessoires. De armbanden die ik draag komen uit de nieuwe spring collectie. Uiteraard zijn ze rosé goud en hebben leuke pastel kleurige steentjes. Pastel tinten geven mij altijd echt een heerlijk voorjaarsgevoel. Ze passen dan ook echt perfect bij deze outfit. Verder heb ik ook mijn nieuwe Sudio hoofdtelefoon meegenomen om even te kunnen ontspannen. Is hij niet leuk?

Qua make-up heb ik het rustig gehouden en draag ik alleen mijn nieuwe Urban Decay lipstick in de kleur Backtalk. Dit is een hele fijne romige matt nude lipstick. De lipstick is ontzettend goed gepigmenteerd en blijft heel lang mooi zitten zonder te korrelen. Perfect voor een dagje Huishoudbeurs dus!

Wat vinden jullie van de locatie; het Fletcher Hotel Amsterdam en natuurlijk mijn nieuwe outfit? Ik ben heel erg blij met het eind resultaat!

Handtekening Jamey