Ik heb eindelijk de perfecte outfit gevonden! Sexy in red maar toch ook stoer, comfortabel en ook nog eens super fashionable al zeg ik het zelf. Benieuwd hoe de outfit er uit ziet? Lees dan snel verder!

Zoals jullie weten shoot ik regelmatig met vriendin en blogger in crime Judith. Sinds kort heeft ze een nieuwe lens gekocht en damn wat maakt die een mooie foto’s! Ik ben dan ook echt ontzettend trots om jullie de resultaten van deze outfit shoot  te laten zien. Bij Sans Online hebben ze ontzettend leuke kleding. Denk hierbij aan merken als Only en Vero Moda, maar ook Jacqueline de Yong is een van mijn favorieten.

red 1

Bordeaux Red = Sexy!

Toen ik in Londen was kocht ik een bordeaux rood jurkje. Een kleur die ik normaal nooit gekozen zou hebben. Normaal zou je mij eerder zien in lichte kleuren of misschien grijs of zwart. Maar een sexy rood kleurtje? Nee dat zou ik niet zomaar hebben uitgekozen. Tot ik zag wat de kleur voor mij deed. Toen ik dan ook een leuke outfit mocht uitkiezen kon ik het niet laten om deze geweldige oversized blouse van Saint Tropez uit te kiezen. De blouse is er voor gemaakt om aan de onderkant te knopen, een beetje als vroeger! Overigens is deze blouse nu in de sale en kost hij nog maar €24,47.

img_7902

img_7919

Verder draag ik een leather look broek van Vero Moda. Hallo! Mijlpaaltje! Ik heb in jaren al geen broek kunnen kopen bij Vero Moda!! Nou moet ik wel een beetje wennen aan het stofje. Maar desondanks zit hij heerlijk omdat hij een vrij hoge waist heeft. Met mijn favoriete zwarte laarsjes van Sacha er onder is mijn outfit bijna af!

img_7937

Uiteraard horen er bij zo’n mooie outfit ook accessoires. Nou wou ik het ook weer niet to much maken, dus besloot ik om mijn prachtige hoed er eens bij te pakken. En verder draag ik voor de verandering eens geen sieraden. Behalve mijn permanente plakplaatje, die heb ik onlangs laten zetten op een PR dag. Peter van Walls and Skin was daar aanwezig om de geïnteresseerde dames een prachtige tattoo te geven. Ik was doodsbang maar wou al jaren iets moois laten zetten. Eigenlijk had ik verwacht minder pijn te hebben, maar dat viel toch wel een beetje vies tegen hoor! Ik durf dan ook met een gerust hart te zeggen, NOOIT MEER! Maar eerlijk is eerlijk, ik ben er echt heel erg blij mee! Nogmaals bedankt Walls and Skin!

img_7938

Zoals de titel al zegt ga ik ook iemand heel erg blij maken met €50 shoptegoed! Wil je mee doen? Laat dan onder dit artikel weten wat jij graag zou willen shoppen. Over 2 weken zal ik de winnaar een mailtje sturen.

Wat vind jij van mijn Sexy Red maar ook stoere outfit?!

Handtekening Jamey