Roze is altijd al een kleur geweest waar ik gek op ben. Maar eerlijk is eerlijk. Sinds ik een klein lief meisje heb is alles roze! Vandaag laat ik jullie dan ook graag een leuke roze outfit zien. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Ik ben best onzelfverzekerd als het gaat om mijn lichaam. Vroeger was ik heel dun en had ik echt een mooi figuurtje. Maar na de pubertijd sloeg het eigenlijk al snel toe. Ik had een Indisch vriendje met een moeder die belachelijk lekker kookte. Nee zeggen tegen een verse loempia of pasteitje zat er niet in en binnen No time vlogen de kilo’s er aan. Sporten is totaal niet voor mij weg gelegd dus tja, het zat er aan te komen dat ik wat groter werd dan ik zelf graag had gewild. Dit veranderde ook mijn kleding smaak. Mij zul je bijvoorbeeld niet meer zien in eens strak shirtje of jurkje. Maar naar mijn idee hoeft dit niet uit te maken wanneer je er toch leuk uit wilt zien. 

Deze wijdere top is van het merk EDC by Esprit. Een van mijn favoriete merken. De stoffen zijn van EDC altijd wat zachter en dat vind mijn gevoelige huid heel erg fijn. Het fijne aan dit shirtje is dat hij wat wijder zit, zonder dat het er uit ziet als een hobbezak. Heel simpel gezegd camoufleert hij mijn rolletjes. Daarnaast heeft dit shirtje ook langere mouwen wat niet alleen lekker is op een frisse dag, maar ook fijn is voor een wat frissere zomeravond. 

 

Ik combineer de top hier met een van mijn favoriete broeken van G-Star. Ik heb heel veel jeans geprobeerd na mijn zwangerschap maar omdat mijn lichaam echt is veranderd passen bijna al mijn broeken niet meer. Gelukkig heeft G-Star veel broeken die mij wel passen omdat ze net wat wijder zitten aan de bovenkant ook al is het een Skinny model. 

Het sjaaltje wat ik draag heb ik in Antwerpen bij de H&M geshopt. Sommigen zullen misschien denken, wat oud-bollig met al die bloemen. Maar ik houd er wel van!

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een outfit te zien van mij. Ben jij ook wat minder zelfverzekerd? Zie je dat ook terug in je garderobe? Ik be erg benieuwd! 

Handtekening Jamey