Een witte blouse is echt onmisbaar heb ik onlangs geleerd. Toch ben ik niet zo’n fan van knoopjes en besloot daarom te gaan zoeken naar een mooi alternatief en kwam uit bij een witte blouse van Zizzi! Benieuwd naar mijn outfit? Lees dan snel verder!

Een event, een afspraak, of misschien wel voor een sollicitatiegesprek. Een witte blouse is nooit overbodig. Dit is wat fashion blogster Lieke mij een tijdje geleden mee gaf. Maar gezien ik nog steeds geen maatje 36 heb vind ik het best lastig om een goed zittende losse blouse te vinden. Tot ik deze witte blouse van Zizzi tegenkwam.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De blouse is gemaakt van een heerlijke zachte katoen achtige stof die toch ook warm en dik aanvoelt. Perfect voor de koudere dagen dus. Het fijne aan deze blouse is dat je er ook niet iets onder hoeft te dragen want hij schijnt door de dikkere stof niet door.

zizzi 2

Aan de mouwen zit een elastiek waardoor de mouwen een beetje poffen. Dit geeft mij altijd een beetje een romantisch gevoel. Verder heeft de blouse ook mooie details en is prachtig afgewerkt.

zizzi 1

Ik koos dit maal voor een casual look te gaan en heb gekozen voor mijn wr.UP ripped jeans van Freddy Pantroom. Maar voor een zakelijke afspraak kan ben de blouse ook erg leuk dragen met een zwarte skinny of een mooie pantalon.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan natuurlijk het leukste van een outfit, de accessoires! Bij deze outfit heb ik gekozen voor mijn nieuwe leren armbandje van Paul Hewitt. Het ankertje is gemaakt van een rosé kleurig staal en het bandje van leer. In hebt begin was deze nog erg stroef maar na een paar keer dragen word hij een stuk losser.

Ik geef Lieke helemaal gelijk, iedere vrouw heeft een mooie blouse nodig. En ben jij net als mij iets voller? Kijk dan zeker eens bij Zizzi want die hebben voor ons curvy vrouwen prachtige blouses en tops!

Heb jij ook een blouse in je garderobe hangen?

Handtekening Jamey