Eindelijk heb ik de stap genomen. Ik twijfelde al een poosje om een outfit shoot te gaan doen maar was eigenlijk altijd te verlegen. Nou heeft Marit mij laten zien hoe leuk het kan zijn en heb ik volgens mij de smaak goed te pakken. Ik laat jullie graag de foto’s zien van mijn eerste fotoshoot met Marit, kijk je mee?

IMG_6961

Vandaag wil ik jullie een romantische, comfy outfit laten zien. Om te beginnen ben ik voor de shoot gezellig bij Team Kappers in Eindhoven langs gegaan. Niet zo heel lang geleden heeft Nancy namelijk mijn haar ook gedaan en dat was zo goed bevallen dat ik haar gelijk vroeg of ze mijn haar wou stylen voor de shoot. Ik had nog prachtige extentions van Irresistable me liggen dus die kwamen perfect van pas.

IMG_6986

Na het inzetten van de extentions heeft Nancy mijn haren mooi gekruld en om het wat uit mijn gezicht te halen een super leuke clip van Hairjewels by Elle gebruikt. Is hij niet cute?! Mijn make-up heb ik vrij neutraal gehouden. Ik draag de Cushion foundation van L’Oréal Paris en een mooie roze nude lipstick van Gerard Cosmetics.

IMG_6936

Ik ben gek op vesten, die zul je denk ik ook wel vaker voorbij gaan zien komen. Het grijs/bruinige vest dat ik hier draag is van ICHI. Ik vind hem heerlijk omdat hij zo lang is en daarnaast ook niet te dik is. Door de kleur is hij ook heel makkelijk te combineren. Het shirtje er onder heb ik gekocht tijdens mijn trip naar Manchester bij een klein boetiekje. Om het af te maken draag ik mijn favorieten poeder roze sjaal van REPEAT.

outfit rose 1 45

Omdat ik de outfit lekker casual wou houden heb ik gekozen voor een lichte skinny jeans van G-star. En mijn ‘The Cap’ sneakers van Sacha. De rosé gouden details vind je ook terug in mijn sieraden. Ik draag een paar armbandjes van Biba. Deze kun je zowel los als in kant en klare armbandsetjes kopen bij The Bibastore! Ik heb de armbandjes gecombineerd met een prachtig horloge van Ikki. Ikki en Biba zijn toch wel 2 van mijn favoriete armcandy merken.
outfit rose 1 2

OUTFIT

Jeans: G-Star –  Vest: ICHI – Sjaal: REPEAT Cashmere – Schoenen: Sacha – Armbanden: The Bibastore – Horloge: IKKI – Oorbellen: The Bibastore

outfit rose 1

LOOK

Hairextentions: Irresistible me – Haarstyling: Team Kappers – Foundation – L’Oréal Paris Cushion foundation 07 – Oogschaduw: Urban Decay Naked Basics – Lipstick: Gerard Cosmetics – Haarclip: Hairjewels By Elle

Ik vond het echt ontzettend spannend maar ook echt heel erg leuk om te doen. Wat vinden jullie van mijn aller eerste echte outfit post?

Nieuwehandtekening

Foto's door: Marit Lemmens Photography