GANT trui op jurk

Wie GANT zegt denkt direct aan de preppy pullovers en prachtige overhemden. En waar ik altijd dacht dat ik deze look nooit zou kunnen dragen heb ik dat toch mooi mis! Benieuwd naar mijn outfit? 

Preppy in GANT

Ik ben nooit iemand geweest die echt de preppy look heeft gehad. Toch vind ik de simpelheid als ik het zo mag noemen echt leuk. Vooral voor de lente. Dan mogen de pasteltinten weer de kast uit en kan ik echt genieten van een lange avond buiten. Maar lekker buiten zitten doen we natuurlijk niet zonder een trui want ja, het kan nog wel eens fris zijn.

GANT trui op jurk 2
Ik draag hier een van de meest fijne truien die ik ooit heb gedragen. Namelijk de GANT Trui met ronde hals. De roze strepen maken de trui speels en geven mij echt een spring vibe. Ik houd hier echt zo van! 

GANT trui op jeans

Bij deze outfit draag ik de trui over mijn lichte skinny jeans. Maar wat ik zo leuk vind aan deze trui is dat hij echt overla op past. Ook bijvoorbeeld over je jurk heen wanneer je per ongelijk iets langer buiten blijft en het begint af te koelen. Of gewoon over je schouders wanneer je de deur even snel uit gaat.

Over GANT

Wist je trouwens dat GANT dit jaar hun 70-jarige jubileum viert? En speciaal voor die gelegenheid hebben ze een compleet nieuwe lente/zomer collectie uitgebracht met allemaal klassiekers die in een nieuw jasje zijn gestoken. Ik heb al zo veel mooie items gezien. Zo zitten er een aantal prachtige jurkjes in de collectie die ik zeker nog wel een keer wil gaan passen in de winkel. Dus wie weet ga je nog wel eens een keer wat van GANT voorbij zien komen! Wil je meer weten over GANT klik dan hier.

Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een outfit van mij te zien. Wat vind jij van deze look?