Het is al weer een hele poos geleden dat ik een outfit post heb geplaatst. Ik vind het dan ook wel een beetje spannend om weer wat te delen, een bevalling doet een lichaam namelijk niet veel goeds haha! Benieuwd naar mijn eerste outfit post?

Ik kan je vertellen dat ik toch echt wel even schrok na de bevalling. Ik had natuurlijk niet verwacht dat mijn hele buik in eens verdwenen was. Maar het zag er allemaal zo “anders” uit. Een hangend buikje waarvan ik toch dacht, zit daar nog wat in? Gelukkig zakt de boel allemaal weer een beetje naar mate de tijd vordert weer naar beneden. Maar vergeet het maar dat je je oude broeken direct past hoor! Zeker omdat ze niet lekker zitten nog met dat kraamverband, maar ook omdat je hem nog vast niet dicht krijgt.

Na een volle week lekker in mijn pyjama te hebben rondgelopen ben ik begonnen met leggings dragen. Zo ook dus bij deze outfit! Ik draag hier een heerlijk gevoerde ligging van Conté. Deze zit heerlijk warm maar ook mooi strak bij mijn buik zodat je net niet alle rolletjes ziet.

Het jurkje wat ik draag heb ik gepikt uit de kast van mijn moeder haha. Mijn eigen jurkjes zitten nog iets aan de strakke kant. En dat vind ik gewoon niet zo lekker zitten. Tijd om dus weer eens goed te gaan shoppen! Ik wil alleen nog eventjes wachtent tot de laatste 3 kilo er ook af zijn.

Verder draag ik mijn nieuwe super comfortabele sneakers van Manfield. Ik vind het zo leuk dat ze net even wat anders zijn dan al mijn andere sneakers. Ze zijn gemaakt van een blauw leer en hebben een glanzend lak snake detail. Ik houd er wel van! Verder maak ik mijn outfit nog af met een van mijn favoriete kettingen van Bronzallure.

Mijn kleine dropje heeft ook een heel leuk outfitje aan. Ze draagt een broekje en topje van Tumble ‘nd Dry en een super lief bandana slabbetje van Luma.

Zouden jullie graag meer outfits van mij willen zien? Of vind je de outfits van Noé ook leuk om te zien?

Handtekening Jamey