Elvi heeft weer een super leuke nieuwe Plussize Collectie gelanceerd. Toen ik door de prachtige outfits zat te neuzen kwam ik een wel heel erg leuke trui tegen. Perfect voor de koude winter maar ook voor een wat koelere zomeravond. Kijk je mee?

Elvi is een moderne plussize fashion winkel uit de UK. In de UK hebben ze ook verschillende winkels, in Nederland alleen de webshop helaas. De reden dat ik zo gek ben op Elvi is omdat ze niet van die saaie oubollige plussize fashion verkopen, daarnaast is alles ook nog eens betaalbaar!

IMG_1193

Elvi Collecties

Naast dat ze zelf mooie collecties ontwerpen hebben ze ook regelmatig leuke collaborations. Zo heb ik een tijdje geleden ook al een outfit gehad uit de Prima x Elvi collectie. Vandaag laat ik jullie een prachtige trui zien uit de herfstcollectie.

Elvi 1194

De trui is een klein beetje oversized, iets wat dit seizoen nog steeds trending is. Aan de onderkant van de trui is hij asymmetrisch en heeft aan 1 kant een leuke rits als detail. Hoewel de trui oversized is is hij niet erg lang. Houd hier dus wel rekening mee als je hem ook wilt bestellen. De trui is gemaakt van acryl, katoen, polyester, wol en elastane. Ik was eigenlijk bang dat het een kriebel trui zou zijn maar dat is gelukkig niet zo!

Elvi 1191

Ik koos er voor om de trui te combineren met een leuke jeans van Freddy Pantroom en mijn nieuwe HUB sneakers. Maar ik denk dat het ook een erg leuke combinatie is met een mooie zwarte skinny jeans en enkel laarsjes. Het is dus echt een trui die je goed kan combineren voor verschillende looks. Wat vind je trouwens van mijn nieuwe hoed? Ik heb hem pas nog gescoord voor €5 in de Sacha sale!

Elvi 1196

De Oversized Asymmetric Knit is te koop in de maten 14 tot 26 bij Elvi.co.uk en kost €92,82. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief, doe dat dan zeker want dan krijg je namelijk 20% korting op je eerste bestelling!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze comfy Elvi look vinden. Laat je het even weten in de comments?

Handtekening Jamey