Overknee boots, ik wou ze al heel lang maar kon eigenlijk nooit mooie vinden waar ik op slag verliefd op was. Tot ik de grijze laarzen vond bij My Jewellery. Benieuwd hoe gaaf ze zijn? Lees dan snel verder!

Overknee boots 1

Hoewel ik een enorme fan ben van sneakers wil ik in de winter vaak lekkere warme laarzen aan. Maar doordat ik wat dikkere kuiten heb en ook nog eens een hoge wreef kon ik altijd lastig slagen als het gaat om overknee boots. Ik heb namelijk echt een rits nodig, en helaas hebben bijna alle laarzen die niet. Gelukkig heb ik nu eindelijk prachtige overknee laarzen gevonden bij My Jewellery!

Overknee boots

img_3126

Omdat ik vaak grijs draag heb ik gekozen voor de grijze laarzen. Naast grijs hebben ze nog veel meer andere kleuren zoals zwart, rood en volgens mij zelfs groen. Aan de achterkant kun je eventueel de laarzen nog wat strakker maken door de veters. De overknee laarzen zijn overigens niet van leer maar van suedine.

Processed with VSCO with hb2 preset

Verder draag ik bij deze outfit een gemêleerd roze oversized jurkje van My Jewellery. Ik moet bekennen dat ik altijd dacht dat ze alleen sieraden verkochten maar niets is minder waar! Het jurkje zit echt heerlijk en samen met mijn zachte warme sjaal is de outfit eigenlijk al compleet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Blote benen zijn niet aan mij besteed, ik draag daarom een mooie glanzende zwarte legging. Lekker warm en comfortabel vind ik zelf. Ik ben gek op wat losser zittende jurkjes. Zo voel ik me toch vrouwelijk zonder gelijk als een rollade rond te lopen. Het jurkje heeft trouwens ook hele leuke zakjes. Lekker nonchalant dus, helemaal mijn ding!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik draag daarnaast nog een prachtige statement ketting met bijpassende armbanden van Bijou Brigitte om het helemaal af te maken. Zijn ze niet geweldig? Binnenkort komt er ook nog een leuke winactie aan, dus houd het in de gaten!

Ik ben enorm blij verrast. De overknee boots zitten niet alleen heerlijk, maar staan ook perfect onder elke outfit. Je scoort de laarzen bij My Jewellery voor €49,95 en ze zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren. Naast deze prachtige laarzen verkopen ze bij My Jewellery ook kleding en sieraden.

Wat vind jij van mijn nieuwe outfit? Draag jij ook graag overknee boots?

Handtekening Jamey