Een van mijn favoriete kleuren, comfortabel en ook nog eens een leuke aanvulling op mijn herfst garderobe! Ik heb het over mijn nieuwe jurkje van Sammydress. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Via via kwam ik terecht bij Sammydress. Het lijkt een beetje op een site als Ali Express, alleen dan specifiek voor kleding en accessoires. Wat ik ook erg fijn vind aan deze site is dat alles gratis word verzonden. Scheelt je toch weer een paar euro’s gezien het internationaal verzonden word. Op de site kun je al een super leuke outfit vinden voor een paar euro. Zo kostte het jurkje dat ik uitkoos ook maar €8! Geen geld toch?

Sammydress 2

De top die ik heb gekozen word op de foto’s op de website gedragen als jurkje. Persoonlijk vind ik hem iets te kort dus kies er daarom voor om hem met een broek te dragen. Nou heb ik vaak het idee dat kleding niet helemaal klopt met de afbeeldingen als het uit Azië komt. Toch valt het hierbij wel heel erg mee. De top lijkt redelijk het zelfde. Op een paar kleine afwerkingsdetails na.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind het een hele leuke top/jurk prom dress zelf. Bram is daarin tegen niet heel erg enthousiast. Hij vind me lijken op Jomanda! Gelukkig heb ik daar maling aan en draag ik lekker wat ik zelf mooi vind! De Batwing top is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Wel wil ik je adviseren deze top niet te groot te kopen zoals vaak wel word aanbevolen bij Aziatische kleding. Deze top valt namelijk erg ruim.

cheap full lace wigs

Eindoordeel?
Voor €8 heb je een hele leuke top. Het is niet een hoogstaande kwaliteit waar je jaren mee zult doen. Toch vind ik Sammydress wel een succes! Ze hebben een gigantisch assortiment, leuke en trendy kleding en ook nog eens voor mega weinig geld. Verwacht er nogmaals niet te veel van. Maar voor een avondje stappen is het zeker de moeite waard om hier wat dingen te bestellen.

Wat vind jij van mijn oud roze batwing top?

Handtekening Jamey