Ken je dat? Van die dagen dat je echt zo geen zin hebt om hakken te dragen? Vandaag laat ik jullie een toffe outfit zien waar je totaal geen hakken bij nodig hebt. Lees je mee?

Ok, ik zal eerlijk toegeven dat ik niet heel vaak hakken draag. Ik ben dan ook wel meer een sneaker meisje. Maar hoe gaaf zijn deze statement sneakers dan ook niet van Sacha! Deze lage sneakers hebben een superleuke panterprint en komen uit de de Est.1909 collectie.

Wat ik zelf ook erg leuk vind aan deze sneakers zijn de gouden glitter details. En op de zool staat de zin “Not in the mood to wear heels!”. Het is voor sommigen een beetje to much, maar ik houd er wel van!

Om een beetje in de sfeer te blijven draag ik hier een hele leuke Kimono van Lolly’s Laundry met een “palm-achtige leaf” print. Ik krijg er zelf een beetje een (glam)amazone gevoel bij. De Kimono is onder andere bij Ruys Fashion te koop voor €119,95. Verder draag ik er een zwarte tregging onder met een rits detail op de achterkant.

Nou kun je natuurlijk bij deze outfit best gek doen qua make-up. Maar dat is gewoon niet “mij”. Ik heb het daarom lekker natuurlijk gehouden en draag de mascara van Ciaté (sinds kort te koop bij Douglas) en een lipgloss van NARS. Lekker neutraal, maar persoonlijk vind ik dat niet vervelend omdat de outfit ook al wel erg druk is. Maar ik denk dat je deze look inmiddels wel gewend bent van mij!

Ik voel mezelf lekker comfortabel in deze outfit. Wanneer het wat warmer word zal ik deze outfit ook zeker vaker gaan dragen. Nu is het er nog net iets te koud voor.

Wat vind jij van deze not in the mood to wear heels look?

Handtekening Jamey