Met dit frisse weer trek ik graag een warme jumper aan met een lekker warme sjaal. Van de plussize shop Navabi kreeg ik deze geweldige mohair knit jumper. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Misschien herken je het printje wel, het deed mij in ieder geval gelijk denken aan de print die Burberry altijd heeft. Een mooie klassieke print die eigenlijk overal wel bij past. Lekker wandelen in het bos met Milo, of op mijn werk. Ik draag hem maar al te graag!

perruquemoinscher

Pas op voor haaltjes!

De jumper is gemaakt van mohair, lekker zacht en het kriebelt niet! Wat ik wel heb gemerkt is dat de jumper erg snel halen krijgt. Zo zat de dochter van Judith heel lief mijn haren te borstelen en kwam ik er een paar minuten later achter dat er door de borstel allemaal halen zaten in mijn nieuwe trui (ik kon wel janken!!). Helaas heeft ook Milo in de gaten dat het een hele fijne trui is en gaat er ook maar al te graag met zijn tandjes en nagels aan hangen.

Gelukkig ben ik handig met een haaknaald en kun je de haaltjes makkelijk weer terug duwen. Qua styling hoef je niet heel erg veel te doen meer als je deze trui aan hebt. Een mooie zwarte broek of een leuke chino en je bent eigenlijk wel klaar. Judith heeft onlangs hele leuke loafers bij Sacha gekocht, deze zouden hier ook echt super leuk bij staan! Maar ook met een mooie hoge laars is de trui top te combineren.

De Mohair Blend Knit Jumper van de Navabi Premium Collection kost nu €119,95 (in de sale) en is beschikbaar in de maten 42 tot 56. Navabi heeft echt een ontzettend mooie plussize collectie, ik kan dan ook niet wachten om te zien wat er voor het voorjaar weer aan komt!

Wat vind jij van mijn blocked jumper van Navabi?

Cathedral wedding Veil