Tijd voor een nieuwe outfit post! Dit keer laat ik mijn nieuwe Monday Blue’s outfit zien die ik heb geshopt bij Sans-Online. Het weer begint al om te slaan en het word dus tijd voor vesten en winterjassen. Kijk je mee?

Zodra het ook maar iets frisser word trek ik gelijk alle vesten uit de kast. Ik ben namelijk een echte koukleum. Nou heb ik al een aantal prachtige warme lange vesten, toch miste ik nog een soort “tussendoor” vestje. Simpel gezegd een vestje wat makkelijk overal bij kan maar niet te warm is. Tijd om eens te gaan shoppen dus!

Processed with VSCO with hb2 preset

Bij Sans-Online zag ik dit simpele blauwe vestje van Sandwich. Nou was ik na het zien van het prijskaartje gelijk genezen, toch trok het vestje de hele tijd mijn aandacht. Het merk Sandwich is namelijk niet heel erg goedkoop maar staat wel bekend om zijn goede kwaliteit. Het vestje kostte maar liefst €99,95. Niet heel goedkoop dus!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ook kwam ik dit kleurrijke topje van een van mijn favorieten merken, namelijk Saint Tropez tegen. Het leek mij een leuke match met het vestje omdat het topje ook dezelfde kleur blauw heeft. Het topje is ondanks dat hij heel soepel lijkt best van dik materiaal gemaakt. Weliswaar heeft het topje korte mouwen, maar met een leuk vest er over kan je hem ook prima in de herfst of lente aan.

Monday Blue's 3

Monday Blue's 2

Om mijn outfit af te stylen vond ik het erg leuk om mijn nieuwe tas te dragen bij deze outfit. De tas komt uit de nieuwe collectie van Desiderius, een relatief nieuw merk uit Duitsland. Wat mij gelijk erg aansprak aan de tas was de vintage uitstraling en de ingevlochten stukken van de tas. Omdat ik mijn tassen ook graag voor het werk gebruik vind ik het erg belangrijk om daar een kwalitatief sterke tas voor te nemen. Bij Desiderius hoef je je daar geen zorgen om te maken, alle tassen worden van kwalitatief hoogstaand leer gemaakt en zijn daardoor ontzettend stevig. Wat vind jij van mijn nieuwe werk tas?

Processed with VSCO with hb2 preset

Monday Blue's 1

Outfit
Top – Saint Tropez
Vest – Sandwich
Jeans – G-star
Schoenen – HUB Footwear
Tas – Desiderius
Horloge – Cluse

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn nieuwe outfit vinden. Heb jij ook zo’n last van de monday blue’s?

Handtekening Jamey