Een outfit die niet alleen leuk is voor elke gelegenheid, maar ook nog eens comfortabel zit. Ik heb hem gevonden! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Sinds ons dochtertje Noé in ons leven is staat onze wereld wel even op zijn kop. Waar ik voorheen in de middag lekker even een kopje thee dronk en ging wandelen met Milo is het nu maar afwachten of dat gaat. En omdat ik van hot naar her ren draag ik eigenlijk nooit meer hakken. Zonde vind ik, want je benen worden er veel mooier van! Ik was dan ook erg blij toen ik bij Sacha weer laarzen mocht bestellen.

Chelsea Boots

Om me nu al te wagen aan naald hakken leek me iets te enthousiast dus heb ik gekozen voor deze Chelsea boots met een fijne brede blokhak. Ze hebben een hele mooie vrouwelijke ronde neus en hebben aan beide zijkanten elastiek. Ik heb zelf last van een hoge wreef waardoor veel schoenen zonder rits of veters niet passen. Ik was daar ook even bang voor bij deze boots, maar gelukkig zijn ze juist enorm makkelijk aan te krijgen door het elastiek. En door de brede hak loop ik ook zo de marathon met deze Chelsea boots!

Color Blocking it is…

Lekker op de bank hangen deed ik de eerste maand na mijn bevalling alleen maar in mijn pyjama. Charming hé, gelukkig heb ik die nu ingeruild voor mijn oude zwarte jeans van Espresso en mijn comfortabele trui van OTTO. Tegenwoordig zie je dat color blocking weer helemaal terug is. Hoewel dit niet echt knal kleuren zijn, zijn het wel blokken haha! Toch best trendy van mezelf *knipoog*. Nou ben ik nog wel aan het zoeken bij OTTO naar een paar leuke schoenen voor wanneer ik lekker het bos in wil met Milo en Noé. Maar gezien deze outfit eigenlijk overal wel bij matcht zal dat wel geen probleem zijn om te vinden.

Noé ligt nog lekker even te slapen, dus ik ga snel een kopje thee zetten en even genieten van mijn paar minuten me-time! Tot de volgende outfit post!

Handtekening Jamey