Vorige keer werd er zo leuk gereageerd op de mannen outfit post van Bram dat we besloten er nog eentje te doen. Dit keer in het thema casual chic! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Voor ik verder ga over de outfit die Bram aan heeft wil ik even melden dat de foto’s zijn gemaakt in onze tuin. Bram is nog een klein beetje camera shy (al zou je het niet zeggen aan de foto’s te zien) en wou liever niet op een toffe locatie shooten.

Dat Bram van mooie kleding houd is wel duidelijk. Soms is hij gewoon langer aan het shoppen dan mij! Zo waren we onlangs even naar de G-Star outlet gegaan omdat IK een nieuwe broek moest hebben. Uiteindelijk na ruim een uur rond neuzen liepen we naar buiten met een broek, shirt en een bodywarmer voor Bram en voor mij één broek. Het is toch ongelofelijk!

Bram draagt hier zijn nieuwste overhemd van Overhemden.com. Het overhemd is van het merk Profuomo. Ik kende het merk zelf niet, maar Bram wel en hij vertelde me dat het echt een heel goed en vooraanstaand merk is. Hij ontving een overhemd die helemaal strak wit is en dus ook heel goed voor zijn werk te gebruiken is.

Ook heeft Bram zijn nieuwe G-star jeans en bodywarmer aan. Hij is er zo blij mee! Het leuke aan de outlet in Andelst is dat er vaak ook extra aanbiedingen zijn. Zo was er dit keer 30% extra korting op het hele assortiment. Voor deze outlet heb je wel een pasje nodig. Maar die kan je heel makkelijk via het bedrijf waar je werkt kosteloos aanvragen.

Bram is niet van de armbandjes en andere accessoires. Wel heeft hij een leuke verzameling horloges waar hij gek op is. Bij deze spring outfit vond hij zijn nieuwste aanwinst van Mido goed passen. Ik ben het helemaal met hem eens!

Wat vind jij van Bram zijn nieuwe casual chic?

Handtekening Jamey