Met de feestdagen op komst begint het bij mij toch wel weer te kriebelen om te kijken naar leuke feestjurkjes. En toen ik te horen kreeg dat ik een mooie jurk mocht uitzoeken bij Navabi was ik natuurlijk helemaal in mijn nopjes! Benieuwd voor welke jurk ik ben gegaan? Lees dan snel verder!

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik helemaal nooit jurkjes draag. Meestal is dit omdat ze te strak zitten of mij juist enorm dik maken. Toch vind ik het er altijd zo leuk uit zijn bij anderen. En tja, nu ik zo lekker aan het afvallen ben vond ik het wel eens tijd om over die drempel heen te stappen en een mooi jurkje te kiezen. Ik koos voor een prachtig zwart met witte kanten jurkje van Manon Baptiste.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Manon Baptiste gebruikt de mooiste stoffen en heeft een ontzettend goede kwaliteit kleding. Dit zag ik al direct toen ik het jurkje uit pakte. Er zit namelijk een hele fijne onderjurk onder (vast in het jurkje) en is het kant echt ontzettend mooi vast gezet. Aan de kwaliteit twijfel ik dus absoluut niet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat ik erg mooi vind aan dit jurkje is dat hij heel mooi aansluit aan de bovenkant. Zo komt het kant mooi uit. Onder de borst rand loopt de jurk vrijwel direct mooi wijd uit. Stiekem is dit volgens mij ook echt een perfecte jurk voor als je zwanger bent.

Manon baptiste 2

Ik heb er voor gekozen om de jurk met een zwarte legging te dragen. Maar ik denk dat hij ook heel erg leuk staat met blote benen en een paar mooie enkel laarsjes. Ik draag hier mijn favoriete enkellaarsjes van Sacha. Deze zijn echt ge-wel-dig. Ze passen namelijk overal bij en zitten heerlijk. Af en toe even inspuiten en ze blijven heel lang mooi!

open back low back wedding gown

Is het trouwens niet een toffe foto locatie? Samen met Judith ben ik een middagje weer op pad geweest en we kwamen uiteindelijk bij de oude Honig fabriek. Het was wel even bikkelen hoor, het was namelijk ijskoud!

Navabi is denk ik toch wel een van mijn nieuwe favoriete plussize webshops. Naast de prachtige creaties van Manon Baptiste hebben ze ook een hele hoop andere prachtige merken en designers in hun assortiment. Het jurkje dat ik draag heet de Lace Insert Chiffon Dress kost €169,99 en is verkrijgbaar in de maten 42 t/m 56. TIP! Houd er wel rekening mee dat het jurkje geen stretch heeft op de mouwen, als je hem te klein koopt zit hij al snel daar te strak.

Ik ben klaar voor de feestdagen met mijn nieuwe Manon Baptiste jurkje. Wat vind jij van mijn nieuwe outfit?

Handtekening Jamey