Ik ben onlangs weer lekker wezen shoppen en kwam een geweldig fluffy vest tegen. Ik laat jullie vandaag graag zien hoe ik deze gestyled heb. Kijk je mee?

Met de koudere dagen in gedachten werd het voor mij toch echt weer tijd om te gaan zoeken naar wat warmere kleding. Ik ben echt een enorme koukleum en heb daarom altijd wel een vest of jas bij me. En als ik ergens blij van word is het wel een vest waar je helemaal in weg kan kruipen. Ik laat je daarom graag mijn nieuwe outfit zien, kijk je mee?

img_1874

img_1872

Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij ik ben met dit vest! Het vest heeft lekker lange mouwen die je ook mooi kan omslaan voor een leuk effect. Daarnaast komt het vest tot ongeveer op mijn kuiten. Hij is trouwens van het merk Summum. De kwaliteit van het merk is hoog, er worden mooie materialen gebruikt zoals viscose en zijde, wat de kleding soepel en zacht doet aanvoelen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik draag het vest met een strakke zwarte skinny jeans van YAYA (nog een favoriet merk van mij). Deze skinny heeft een mooi coating waardoor hij echt op alle mogelijke manier te dragen is. Met sneakers of juist nette laarsjes. Het kan absoluut allemaal!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik heb er voor gekozen om bij deze outfit te gaan voor mijn nieuwe Enkellaarsjes van Sacha. Naast het leuke rits detail heeft de laars ook een prachtig slangen printje. En door de brede hak zijn het ook nog eens laarzen waar ik een langere tijd goed op kan lopen.

Ben jij ook nog op zoek naar een paar leuke laarsjes voor het najaar? Met de code Beauty Unboxing krijg je trouwens 15% korting t/m 16 oktober!

Wat vind je van mijn heerlijke fluffy vest?

Handtekening Jamey