Met het warmere weer in het vooruitzicht ben ik weer opzoek gegaan naar de leukste outfits. Dit keer in het thema Pretty in Pink! Kijk je mee?

Pretty in Pink

eeeee

Roze is toch wel een van mijn favorieten kleuren. Vooral de lichte pastel tinten combineren er zo mooi mee. Neem bijvoorbeeld dit super schattige jurkje. De zachte roze tint geeft gelijk een heel romatisch gevoel, perfect voor een first date dus! Het jurkje is gevoerd en mooi afgewerkt met super schattige borduursels.

PicMonkey Collageesprit

 

Nou heb ik van mijzelf niet echt de mooiste benen dus kies ik eerder voor een losse blouse zoals deze. Door de speelse print maakt het je outfit helemaal af! Ik zou er een licht blauwe skinny jeans onder dragen met bijvoorbeeld witte sneakers. Maar je kunt er natuurlijk ook een leuke sleehak onder dragen om het geheel wat vrouwelijker te maken.

036EA1P003_550 eeee

 

Ik ben ook al een hele lange tijd opzoek naar een mooie roze hoed. Ik zie de hoeden zo vaak voorbij komen in het zwart maar dat vind ik zelf net iets te hard ogen bij mij. Tot mijn verbazing kwam ik deze prachtige hoed tegen op de site van Esprit! Is hij niet prachtig? Het zit een beetje tussen het roze en paars in (op de site noemen ze het mauve) maar ik vind hem echt geweldig!

Wat vind jij van de Pretty in Pink outfits?

Nieuwehandtekening