Een van mijn favoriete kleuren in het najaar is toch echt grijs. Omdat er natuurlijk meer dan 50 tinten grijs zijn kun je er ontzettend leuke combinaties mee maken. Vandaag wil ik je graag inspireren. Kijk je mee?

Zoals ik al zei zijn er ontzettend veel mooie grijs tinten. En daarnaast doen verschillende materialen ook echt wonderen voor je outfit. Zo kan je bijvoorbeeld een donker grijs topje erg leuk combineren met een iets lichter grijs vest. Draag er een mooie donkere skinny jeans bij met bijvoorbeeld deze leuke brogues van Gabor en klaar is kees!grey mouse 1

Ben je nou in een iets meer casual stemming? Dan is dit setje echt een aanrader. Deze heerlijk warme jersey sweater is perfect voor de wat koudere avonden. En met de leuke frisse licht grijze Esprit skinny jeans oogt het ook gelijk lekker sportief. Zoals je misschien wel gemerkt heb ben ik op dit moment ook enorm fan van brogues. Deze super leuke lichte zijn van het merk Gabor, en gezien comfort toch voor gaat zijn deze een echte aanrader. Naast veel comfort en kwaliteit houdt Gabor ook rekening met de laatste trends.grey mouse 2

Nou moet ik eerlijk toegeven dat alleen grijs ook soms een beetje saai kan zijn. Ik fleur mijn outfit daarom ook graag op mijn leuke accessoire. Persoonlijk ben ik echt gek op Rosé goud, vooral bij grijs vind ik dit erg mooi staan. Zo zou je dus een mooie reeks armbandjes kunnen omdoen, of misschien een paar mooie oorbellen.

shutterstock_418397860

Bron: Shutterstock

Vergeet ook vooral je nagels niet. Die kun je natuurlijk mooi grijs lakken, maar ook hier kun je net even wat extra vavavoom geven aan je outfit door een leuke knal kleur of glitter te gebruiken. Persoonlijk vind ik dit kleurtje van de Catrice echt prachtig matchen bij grijs.

IMG_6604

Alle items zijn van Gabor en Esprit en zijn beide online te bestellen via onder andere Nelson en Esprit.

Ben jij ook zo’n fan van de grey mouse look?

Handtekening Jamey