Een Powervrouw is een vrouw die positief in het leven staat; zelfverzekerd met innerlijke- en mentale kracht aan haar eigen roer, in al haar vrouwelijkheid.  Benieuwd hoe mijn Power outfit er uit ziet? Lees dan snel verder.

Yoek is een prachtig plussize merk dat al meer dan 30 jaar bestaat. Eerder heb ik al een prachtige blouse van hun laten zien in deze outfit post. Wat ik erg leuk vind aan Yoek is dat ze 3 hele diverse collecties hebben. Zo is er een hele nette collectie voor de oudere dames, maar ook een super frisse jongere collectie. Kortom, alle vrouwen met een maatje meer kunnen hier wel slagen.

Yoek – Deze collectie is eigenlijk voor iedere vrouw met een maatje meer perfect. De zomercollectie heeft het thema Nautical Chic en is herkenbaar aan de navy, witte en rode tinten.

Yoek Black Label – Dit is de wat chiquere collectie. Je ziet deze zomer in de collectie veel mooie prints terug,denk hierbij aan een mooie bloemenprints en fuchsia. Persoonlijk vind ik dit een collectie voor de iets oudere dame.

Miss Y ♥ Yoek – De Miss Y ♥ Yoek collectie is de jongere/trendy collectie. Dit seizoen zie je veel pop-art prints, en stoere patches terug in combinatie met leuke details zoals de borduursels op mijn Power sweater.

Uit de Miss Y ♥ Yoek collectie ontving ik het stoere Power sweater om aan jullie te laten zien. Hoewel het hier gaat om de zomer collectie vind ik deze sweater ook erg goed te dragen voor de winter/herfst. Ik heb hem al een aantal keren gedragen en ook op verschillende manieren. Mijn favoriete look is met en nonchalante sjaal en een ripped jeans met sneakers. Maar je kunt het tuniek ook heel goed dragen met bijvoorbeeld leuke laarsjes en een legging. De Power letters op de sweater zijn gemaakt van vast geborduurde witte palletjes. Hoewel het echt heel leuk staat moest ik wel even Milo goed vast houden want hij vond het reuze interessant!

Wat vind je van mijn Power look? 

Handtekening Jamey