Net als ik is Milo gek op schoenen. Hoewel ik ze liever draag is onze kleine pup er van overtuigd dat het een heerlijke snack is. Het was dus weer tijd om een nieuw paar summer sneakers te scoren! Benieuwd! Lees dan snel verder.

Jullie vragen je vast af waarom er de laatste tijd niet zo veel outfit blogs zijn geweest. Simpel gezegd komt dat omdat ik door mijn zwangerschap toch wat moeite heb om leuke outfits samen te stellen en ik ook behoorlijk word geleefd op dit moment omdat ik me niet altijd zo goed en fit voel. Tijd om leuke shoots te doen is gering en daarom was ik ook erg blij dat ik nu eindelijk weer even wat tijd had voor het maken van deze outfit foto’s. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!

Hoewel ik op dit moment leef op mijn slippers en sandalen, (tja, dat doe ik altijd in de zomer) draag ik verder eigenlijk altijd sneakers. In dit geval heb ik gekozen van de leren lichtblauwe sneakers van Sacha. Deze passen zowel leuk onder een korte zomer broek als onder jeans zoals ik ze nu heb gestyled.

Hier draag ik mijn favo zwangerschaps jeans van Mamalicious. Deze kan ik (als het goed is) de hele zwangerschap door dragen omdat er in de band elastiek zit die je losser en strakker kan zetten. Mijn T-shirt is van de H&M positie lijn. Hoewel hij vrij basic is zit hij echt heerlijk. De voorkant is speciaal wat langer waardoor hij mooi over je buikje valt en niet omhoog kruipt. Verder heb ik mijn Mi Imenso ketting om en dus mijn nieuwe sneakers.

Zoals jullie kunnen zien is Milo ook erg blij dat ik nieuwe sneakers heb gescoord. Alleen hoop ik toch wel echt dat hij er van af blijft! Kleine sloop terrorist! Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens een outfit te zien.

Wat vonden jullie van deze (zwangerschaps) outfit?

Handtekening Jamey