Ik vind het heerlijk om laagjes te dragen. Vandaag wil ik jullie een leuke outfit laten zien waarin ik die laagjes naar voren laat komen in verschillende kleuren. Kijk je mee?

IMG_9097

Laagjes kleding kan niet alleen voor een leuk effect zorgen maar is ook fijn voor de warmte. Omdat we helaas nog niet de aller mooiste lente dagen hebben mogen zien draag ik met het wat koudere weer toch vaak wat meer laagjes. Zo ook bij deze outfit.

IMG_9083

Om te beginnen draag ik hier 2 super leuke items die ik heb mogen ontvangen van Smit Mode. Namelijk een wit kanten blouse van Freequent. Omdat de blouse see-through is draag ik er een wit hemdje onder. Daarnaast draag ik een heerlijk dun katoenen sjaal van Revelz. Misschien is het je wel eens opgevallen maar ik heb altijd een sjaal om. Ik heb ook echt serieus een hele kast vol met allerlei soorten en maten en kleuren sjaals, toch is dit wel een van mijn favorieten omdat hij zo lekker dun en lang is.

IMG_9094

Zoals ik al zei ben ik nogal van de laagjes. Ik heb daarom een super leuk ONLY jacket gescoord bij Nummer zestien. Ik draag hier maat XL. Het biker jasje zit echt ontzettend lekker en is van erg soepel materiaal gemaakt. Omdat hij licht grijs is past hij bijna overal wel bij.

IMG_9099

Waar ik ook echt ontzettend trots op ben zijn de prachtige sieraden die ik draag van Bronzallure. Bronzallure is echt een fenomenaal mooi merk dat oorspronkelijk uit Italië komt. Ze hebben echt prachtige brons/rosé goud kleurige sieraden die niet alleen modern maar ook een super romantische uitstraling hebben. Ik draag hier een lange ketting en een dun armbandje vol met prachtige steentjes van Bronzallure. Het armbandje heb ik gecombineerd met twee andere armbandjes van Biba.

IMG_9079

En last but not least draag ik ook natuurlijk schoenen. En niet zomaar schoenen. Ik draag namelijk super toffe sneakers van het merk Meyba. Meyba is een prachtig label uit Barcelona. Naast sneakers hebben ze ook nog andere dingen zoals swimwear, maar de sneakers zijn waar ik ze van ken. De sneakers die ik hier draag heten Warm-Up Verde en zijn echt super tof voor de lente en zomer door de vrolijke print. En naast dat ze er super tof uitzien lopen ze ook echt heerlijk!

IMG_9092

The Outfit

Jacket – ONLY
Blouse – Freequent
Scarf – Revelz
Jewelry – Bronzallure
Jeans – G-Star
Sneakers – Meyba
Haarstyling – Team Kappers Eindhoven
Photography – Marit Lemmens Photography

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze laagjes outfit te zien. Mocht je verzoekers, vragen of tips hebben laat het mij zeker even weten!

Nieuwehandtekening