Wie had dat gedacht! Ik en de kleur geel zijn niet echt vrienden, tot ik deze top scoorde. Benieuwd naar waar ik hem gevonden heb en hoe ik deze outfit heb samengesteld? Lees dan snel verder.

Als je mij vorig jaar had gezegd dat ik geel zou dragen had ik je heel hard uitgelachen. Er zijn gewoon een aantal kleuren waar ik de kriebels van krijg. Geel, groen, oranje en paars behoren tot die categorie. Maar toen ik door de stad aan het wandelen was en naar binnen gluurde bij de Zara was ik toch wel erg gecharmeerd van deze top.

Het shirt is gemaakt van een heerlijk luchtig stofje waardoor hij ook mee gaat naar Spanje deze zomer. Voor de avonden is dit echt een heerlijke top. En zeker wanneer het toch nog warm is ben je bedekt (tegen muggen!) en is het niet gelijk te warm. Het is overigens een oversized shirt met een koordsluiting aan de onderkant. Zelfs als je een maatje meer hebt past deze top dus super!

Laarzen van The Kindreds

En dan nu mijn nieuwe liefde, mijn laarzen! Zijn ze niet ontzettend gaaf? Ik heb deze handgemaakte laarzen van The Kindreds ontvangen. Kindred Spirits is een lifestyle brand dat ontstaan is uit een passie voor reizen. Dit zie je ook gelijk terug in hun assortiment aan schoenen, accessoires en woonaccessoires.

Ik draag het model Jimi Boots. Dit zijn volledig leren enkel laarzen die afgewerkt zijn met kilim rugs. Het deed me eigenlijk gelijk denken aan Ibiza. Nou heeft Judith mij wel gelijk wakker gemaakt en uitgelegd dat dit wel de Nederlandse perceptie van Ibiza is (ze heeft er jarenlang gewoond). Toch maakt dit me niet minder enthousiast hoor! Ze zitten echt ongelofelijk lekker en staan eigenlijk wel bij elke outfit. Onder een jurkje, shorts of voor de wat koudere dagen met een leuke skinny jeans. Het kan allemaal.

Houd mijn Instagram trouwens goed in de gaten want er komt ook een hele toffe winactie met The Kindreds aan!

Wat vinden jullie, do i look great in yellow?

Handtekening Jamey