Bloemen, frisse kleurtjes, een lekkere zomerse look! Daar ging ik dit keer voor. Vandaag wil ik jullie graag een leuke romantische maar toch ook zomerse look laten zien. Kijk je mee?

Ik ben echt helemaal gek op zijde. Het is niet de meest praktische stof, want een haaltje heb je al snel. Maar het zit zo fijn dat ik toch een behoorlijk aantal silk tops in mijn kast heb hangen. Deze witte floral top is toch wel een van mijn favorieten. Ik heb deze een paar weken geleden bij TK Maxx gescoort voor maar €16! Ik kan daar altijd leuk slagen voor weinig geld.

IMG_3794

Aan de binnenkant van het topje zit een vast genaaid hemdje. Het stofje schijnt namelijk heel erg door, vandaar dat ze er al standaard een hemd in hebben gestikt. Persoonlijk draag ik liever een eigen topje er onder want deze valt nogal kort. De mouwtjes kun je opstropen en met een knoopje vast maken.

Summer look 2

Ik draag deze top op mijn Freddy Pantroom jeans. Ik ben echt zo blij met deze broek! Je kent vast de pasvorm van een legging wel, alleen dan met spijkerstof! Er zit aan de binnenkant van de band een soort rubberen antislip randje waardoor je nooit meer je broek hoeft op te hijsen als een tokkie! Echt ge-wel-dig! Ik heb gekozen voor de ripped jeans look gezien dit overal wel bij past. Je hebt ook hele leuke Freddy Pantroom broeken met prints, felle kleurtjes en zelfs in het leer.

Summer look 1

Om de Summer look af te maken draag ik ook 1 van mijn favoriete sieraden. Namelijk mijn ketting van Bronzallure. Zoals de naam al zegt is het een beetje een rosé/brons kleurige ketting met balletjes en kleine blauwe steentjes. Een echte eyecatcher!

OUTFIT – Floral Summer look

Silk top – TK Maxx
Jeans – Freddy Pantroom
Ketting – Bronzallure

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze Floral Summer Look vinden! Laten jullie het even weten in de comments?

Nieuwehandtekening