Feather prints zijn niet meer weg te denken, oorbellen, kettingen, topjes en nu ook jassen zitten vol met deze leuke print. En aangezien ik nog geen jassen genoeg heb kon ik het niet laten om deze prachtige jas van The Musthaves te bestellen. Kijk je mee naar mijn feather print outfit?

Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke jas die ook te dragen is voor net. De jas mag niet te dik zijn, maar ook niet te dun. En als het even kon met een leuke print. Je kunt je dus wel voorstellen dat dat lastig te vinden was. Tot ik bij de webshop The Musthaves deze prachtige Feather print jas tegen kwam. Ik was op slag verliefd!

IMG_1221

IMG_1225

De Feather print zie je tegenwoordig overal. Ik denk dat dat vooral komt door de Ibiza trend die er op dit moment gaande is. Overal worden veren op geplakt en krijgt de IBIZA APPROVED stempel. Gelukkig vind ik veertjes erg leuk dus kon ik het niet laten om de jas te bestellen.

IMG_1219

IMG_1220

De jas heeft geen knopen of ritsen. Je maakt hem namelijk dicht met haakjes. Dit geeft een hele mooie luxe uitstraling vind ik zelf. Van binnen is de jas gevoerd, maar de stof is gelukkig niet heel erg dik waardoor je hem ook als over jasje kan dragen.

IMG_1222

OUTFIT

Feather print jas – The Musthaves
Silk Top – Geddes & Gillmore
Jeans – G-Star
Schoenen – HUB Footwear
Watch – Cluse

IMG_1226

Ik ben erg blij met mijn jas. Op deze foto’s draag ik de jas op een casual outfit, maar met een mooie zwarte broek en pumps creëer je heel makkelijk een compleet andere look!

Wat vind jij van de Feather Print Trend?

Handtekening Jamey