Ik heb weer een super leuke outfit samengesteld. Dit keer met het koudere weer in het achterhoofd. En om het nog leuker te maken mag ik ook nog eens €50 shoptegoed voor Ballegooyen Modes weggeven! Lees je mee?

Het word steeds kouder. Tijd voor een lekker warme outfit dus! Ik kocht bij Ballegooyen Modes een heerlijke pullover van Expresso. Het leuke aan een pullover is dat hij zowel casual als zakelijk te combineren is. De kwaliteit van Expresso is echt geweldig, dit merk je alleen al aan de zachte wollen stof.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De top heeft ook een hele hoop leuke details. Zo heb je aan de mouwen, de hals en de onderkant van de trui een mooie stretch rib. En daarnaast heeft de achterkant een overlap met knoopjes.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vond het erg leuk om de pullover te combineren met een mooie strakke zwarte broek van Expresso. Het fijne aan deze broek is dat hij een mooie hoge waistline heeft. Als je een klein beetje een buikje hebt kun je met een hoge broek deze mooi verdoezelen. Ook deze broek is weer van een super zachte stof gemaakt. Heerlijk voor dagelijks gebruik! Ik combineer de broek hier met mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha. Deze passen echt overal bij!

SAMSUNG Expresso PICTURES

En bij een leuke outfit horen natuurlijk ook mooie accessoires. Ik  draag hier een nieuwe set met leuke Biba armbandjes. Onlangs was ik samen met Judith even langs gegaan bij ’t Juffie om de nieuwste collecties te bewonderen. Daar heb ik dus gelijk dit mooie setje uitgekozen, zijn ze niet prachtig?

Expresso CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al zei mag ik ook nog eens iemand blij maken met €50 shoptegoed! Wil jij ook nog iets leuks scoren voor je winter garderobe bij Ballegooyen Modes? Doe dan zeker mee aan de winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Wat moet je doen?

  • Volg Beauty Unboxing op Instagram of Facebook
  • Volg Ballegooyen Modes op Instagram of Facebook
  • Tag minimaal 2 vriendinnen zodat hun ook mee kunnen doen aan de winactie!

Ik zal over 2 weken de winnaar bekend maken! Wat vind jij van mijn nieuwe outfit van Expresso?

Handtekening Jamey