Lekker rondlopen over dé beauty beurs van het jaar. Alle nieuwste producten op het gebied van Beauty proberen en daarbij ook gelijk de leukste trends bekijken. Dat doe je natuurlijk in stijl. Daarom laat ik jullie vandaag graag mijn OOTD zien en vertel ik je ook graag wat meer over de Beauty Trade Live editie.

Samen met Judith van PinkPress besloot ik naar de Beauty Trade Live beurs te gaan. Gezellig even de nieuwste producten en trends bekijken. We hadden er in ieder geval hoge verwachtingen van! De beurs had niet alleen leuke stands maar er waren ook een hoop trainingen waar je je vooraf voor kon inschrijven.

beauty trade live 1

beauty trade live 2

Voordat wij de Jaarbeurs in liepen kwamen we langs een bouw terrein. Om dit af te schermen hadden ze een prachtige pastel kleurige want langs het hele terrein geplaatst. En met het mooie weer was dit ook gelijk dé perfecte plek om mooie foto’s te maken. Wellicht heb je al wat foto’s op mijn instagram account voorbij zien komen?

img_1687

img_1684

Accessoires: Horloge van Cluse, Ketting van Bronzallure.

Het was best warm, ik koos er daarom voor om een zwart silk topje te dragen van Geddes & Gillmore. Deze heb ik al zo lang, maar met dit warme weer is het echt een perfecte top om te dragen. Over de top draag ik mijn mouwloze vestje van de Primark. Deze kocht ik een paar maanden geleden in de sale voor maar €5!! Geen geld toch?

img_1731

Daarnaast draag ik mijn nieuwe en nu al favoriete broek van dit jaar. Deze zwarte skinny is van het merk YAYA. En het leuke is dat hij echt zit als een legging, maar is wel van een dikkere stof is waardoor hij voor de winter straks echt perfect is. De broek heeft een soort wax coating en is dus niet alleen voor een casual look goed te dragen, maar ook voor een wat meer classy look. Deze broek heb ik gekocht bij Henri’s Fashion. Hier verkopen ze overigens ook andere hele mooie merken zoals Summum.

img_1727

Om het geheel af te maken heb ik gekozen voor mijn zwarte Fringe bag van Sacha. Ook al zo’n sale topper, want deze kostte ook maar €19,99 in de sale!

Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vind. Ben jij ook naar de Beauty Trade Live editie geweest?

Handtekening Jamey