Mensen die mij goed kennen weten dat ik echt gek ben op warme, dikke, oversized truien. Een fijne legging er onder, stoere boots, en klaar is mijn outfit of the day! Benieuwd hoe dat er dan uit ziet? Lees dan snel verder.

Ik vind het zo fijn om lekker weg te kunnen kruipen in een warme dikke trui. Toch zijn de meeste modellen niet heel erg charmant. Je moet dus wel echt goed kijken naar het model, want voor je het weet loop je in een jutte zak. Toen ik zag dat My Jewellery nieuwe mixed oversized sweaters ging verkopen was ik natuurlijk enorm benieuwd en had het geluk dat ik de grijze variant opgestuurd kreeg. Nou weet ik wel dat de meeste kleding die ik daar koop wat kleiner vallen, maar omdat deze trui oversized is had ik goede hoop en kon dan ook niet wachten om hem binnen te krijgen.

Zoals je op de foto ziet heeft de sweater bij mij drie kwart mouwen. Maar ben je nou iets kleiner zal dit waarschijnlijk als lange mouwen vallen. De sweater is gemêleerd grijs van kleur en is gemaakt van Acryl, Nylon en Wol. Lekker warm dus!

In plaats van een skinny jeans koos ik voor mijn nieuwe Goldy Lux legging van het merk Conte. Ik ben echt zo ontzettend blij met deze legging. Hij heeft namelijk een corrigerende werking op de heupen en benen. En daarnaast is hij ook nog eens heerlijk warm omdat er een soort fleece aan de binnenkant zit. Echt een musthave voor iedere vrouw! Het fijne aan de leggings van Conte is dat ze naast een normale maat ook een lengte maat bieden. En gezien ik best lang ben kan ik die lengte maat wel gebruiken!

Sweater

Omdat het niet te stoer te maken draag ik ook nog wat leuke armcandy van The Rubz. Ik draag hier een super leuk rosé setje uit de nieuwe collectie. Ook draag ik mijn heerlijke Timberland boots. Deze heb ik afgelopen december in Berlijn gekocht omdat ik zulke koude voeten had. Ze zijn van binnen lekker gevoerd, dus warme voeten gegarandeerd!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn comfy en toch ook stoere outfit. Wat vind jij van mijn outfit?

Handtekening Jamey