Tijdens mijn werk bezoek aan de Huishoudbeurs heb ik samen met Judith overnacht in het prachtige Fletcher Hotel in Amsterdam. Uiteraard hebben we prachtige foto’s gemaakt van ons Champagne breakfast at Fletcher Hotel Amsterdam en vandaag laat ik graag de foto’s zien. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Niet heel lang geleden ben ik met mijn familie naar Londen geweest. Uiteraard hebben we flink gewinkeld en een van mijn nieuwe aanwinsten wil ik jullie dan ook graag nu even laten zijn. De top die ik draag heb ik gescoord bij TK Maxx. Het leuke aan dit shirt is dat de achterkant veel langer is dan de voorkant. En daarbij valt hij lekker oversized. Met de juiste accessoires maak je er een classy look van waardoor hij uitermate geschikt is voor een Champagne breakfast at Fletcher Hotel Amsterdam.

De kleur van de top matcht perfect bij de nieuwe armbanden uit de Bijou Brigitte spring collectie. Daarnaast draag ik ook nog een lange ketting uit de kerst collectie. De balletjes aan deze ketting zijn matt en passen naar mijn mening erg leuk bij de andere accessoires.

Champagne breakfast at Fletcher Hotel Amsterdam

De enkellaarsjes die ik bij deze outfit draag heb ik gekregen van Manfield. Ik vind de licht bruine omslag laarsjes perfect passen bij een frisse voorjaars-look en kon ze dan ook niet laten staan. De laarsjes zijn gemaakt van Nubuck (de binnenzool is van leer). Ook Nubuck moet goed ingespoten worden, zo blijven ze het langste mooi. Ik heb ze daarom vooraf al gelijk ingespoten want het is me al te vaak gebeurt dat ik na een sneeuw of regenbui mijn schoenen kon weggooien.

Champagne breakfast at Fletcher Hotel Amsterdam

Omdat ik voor een frisse neutrale look ben gegaan draag ik een mooie nude Urban Decay lipstick. De kleur heet Backtalk en is een nude lipstick met een roze ondertoon. Deze lipstick is sinds kort echt mijn nieuwe favoriet. Hij past overal bij en blijft ontzettend goed zitten!

Wat vind je van mijn outfit? Ben ik klaar voor een Champagne breakfast at Fletcher Hotel Amsterdam?

Handtekening Jamey