Judith is net terug van Ibiza. Toen ik haar vroeg om wat leuke outfit foto’s van mij te maken kon ze het niet laten om alles nog even de Ibiza Judith touch te geven. Benieuwd hoe mijn Boho Hippy Look is geworden? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Shooten met Judith is altijd zo gezellig. Altijd lachen, gieren en brullen! Ik had een hele leuke outfit binnen gekregen en Judith bood aan om mijn outfit op de foto te zetten. De outfit is helemaal boho, een stijl waar ik me helemaal in thuis voel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De top is van een van mijn favoriete merken, Geisha. De vrolijk gekleurde print past eigenlijk overal wel bij. Op leuke jeans of zelf op een rokje! Het topje heeft een band door het midden van het shirtje en korte mouwen. De stof is ook erg zacht en dun dus perfect voor de zomerdagen. Het vestje dat ik er over draag heb ik een tijdje terug ontvangen in de B-Dressed Box.

De broek die ik draag is van het merk Aaiko. Ik kende het merk nog niet. De naam Aaiko betekend in het Japans Geliefd en in het oud-Germaans Stoer. Echt pijlers die bij mij passen dus! De broek is ook erg zacht van stof en rekt prima mee.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook heb ik een ontzettend leuke Fringe bag gekregen van Fashion Haves. Een echte eyecatcher en ook perfect voor naar een festival. Het tasje is verkrijgbaar op Fashion Haves en kost €29,95. Judith had trouwens ook een super schattig haarbandje gescoord bij de Primark. Ze vond het perfect passen bij mijn outfit dus die heb ik even geleend.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En last but not least. De super toffe Ibiza boots van BT London die ik bij Spartoo (20% kortingscode bij 1Korting.com) heb besteld! Zijn ze niet geweldig? De buitenkant is van bruin leer en over de schacht zit een super romantisch kanten stofje. Ik ben er echt helemaal verliefd op! En ze zijn trouwens nu nog in de sale!

My Boho Hippy Look!

Top – Geisha
Jeans – Aaiko
Fringe bag- Fashion Haves
Laarzen – BT London (Spartoo)
Haarbandje – Primark

Ik ben erg benieuwd, wat vind jij van deze boho hippy look?

Handtekening Jamey