Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar leuke plussize fashion labels en kwam zo even geleden in aanraking met het merk Yoek. Ik heb vandaag een outfit voor jullie van dit prachtige label. Kijk je mee?

Wellicht ken je het Yoek al?

Yoek is een fashion label voor alle modieuze vrouwen met een grotere maat. Het team heeft een duidelijk idee wat mode voor maat 38 tot maat 58 inhoudt: namelijk kleding die het lichaam niet verbergt, maar elke vrouw mooi én zelfverzekerd laat voelen.

yoek 1234

Yoek heeft verschillende collecties. Ik koos een blouse (of moet ik het eigenlijk een jurk noemen) uit de Miss Y Yoek collectie. Dit is een wat jongere IT-girl collectie. De items uit deze collectie zijn vooral te herkennen aan de wat jongere, sportieve en kleurrijke uitstraling. Erg leuk dus!

yoek _1233

Blouse – Yoek, Schoenen – HUB Footwear, Horloge – Cluse

De Blouse-jurk “CHECK” heeft zoals de naam al zegt een subtiel ruitje. De Blouse komt tot net iets over mijn knieën en is gemaakt van een heerlijke zachte stof. Het voelt bijna aan als een pyjama zo zacht! Schrik niet van mijn witte benen trouwens, ik word helaas nooit zo bruin.

yoek _1235

IMG_1236

Ik ben enorm te spreken over de kwaliteit van de blouse. De kleding is erg mooi afgewerkt, en daarnaast is het materiaal ook ontzettend zacht en stevig. Voor de Blouse-jurk “CHECK” betaal je €139,90. Niet heel erg goedkoop. Maar ik ben er wel helemaal zeker van dat je met deze blouse jaren vooruit kan.

Wat vind jij, dragen als een jurk? Of als een oversized blouse?

Handtekening Jamey