Een mooie zwarte outfit heeft iedere vrouw wel in haar kast hangen. Vandaag laat ik jullie graag een van mijn favoriete all black outfits zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een zwarte outfit is een absolute musthave voor iedereen. Met zwart kun je namelijk eindeloos combineren en is daarom de perfecte kleur voor zowel zakelijk als privé. Ik wil jullie vandaag graag een van mijn favoriete zwarte outfits laten zien. Deze outfit is zowel casual als zakelijk te dragen.

ball gown prom dress

Ik draag hier mijn nieuwste aanwinst, namelijk mijn nieuwe winterjas die ik kreeg van Elvi. Elvi is the place to be als het gaat om modieuze plussize kleding. De filosofie van Elvi is dat de kleding niet het lichaam moet verhullen, maar juist mooier moet maken. Ze ontwerpen dus echt kleding die perfect in het modebeeld van dit moment past, alleen dan voor een maatje meer! Ik draag hier de buckle coat van de nieuwe collectie. De jas heeft een mooie asymmetrische rits en overal leuke leren gesp details. Echt een musthave voor deze winter!

Onder de jas draag ik een zwart lang overhemd, deze zie je helaas niet zo goed op de foto’s. Maar goed, dat maakt ook verder niet zo veel uit. Omdat ik voor een wat stoerdere look wou gaan heb ik gekozen voor mijn leather look broek van Vero Moda. Zoals Bram zegt; mijn sexy broek! Het fijne aan deze broek is dat hij een fijne high waist heeft en daardoor echt heerlijk zit.

black 1

Verder draag ik nog wat rosé sieraden, mijn leren enkellaarsjes van Sacha en mijn leren zebra tas die ik een tijdje terug gescoord heb bij El Dragonfly. Als ik toch in een wat kleurige bui ben combineer ik het ook wel eens met een rode top. Met wat kleine aanpassingen kun je je outfit helemaal omgooien, maar voor mij is de basis altijd zwart.

Wat vind jij van mijn all black outfit?

high low prom dresses