Een outfit die zowel stoer als vrouwelijk is? Ik heb heb gevonden! In samenwerking met Jurkjes.com heb ik een super leuke outfit samengesteld. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dat jurkjes.com het grootste assortiment met leuke en ook nog eens betaalbare jurkjes heeft durf ik wel te zeggen. Het brein achter deze webshop is Sterre Awater. Zij zoekt alle jurkjes persoonlijk uit en selecteert ze op design, stoffen en kwaliteit. Voor iedere gelegenheid kun je bij Jurkjes.com een prachtige jurk vinden.

sam_7504

Ik was al een tijdje opzoek naar een stoer jurkje voor bij mijn gun clutch. En toen ik deze “oversized” trui zag was ik helemaal verkocht. Nou moet ik wel bekennen dat ik het spannend vond om voor deze trui/jurk te kiezen want op de website stond oversized en one size. En helaas heb ik geen goede ervaringen met one size, want die vallen bij mij altijd veel te klein.

Zoals je kan zien zit het jurkje ook niet heel erg oversized bij mij en sluit hij heel mooi aan. Opzicht vind ik dat niet erg, want bij dit jurkje is dat wel erg mooi. Maar ik kan me voorstellen dat als je echt op oversized rekent het niet helemaal is wat je had verwacht (ik heb normaal overigens maat 40/42). Gelukkig is de jurk van een heerlijk zachte stretch stof wat me een beetje doet denken aan Kasjmier.

sam_7465

Omdat het wat frisjes is voor blote benen heb ik er voor gekozen om er een zwarte panty onder te dragen. Dit is net even iets warmer, maar ziet er nog net zo stoer uit. Persoonlijk vind ik het erg leuk om dit jurkje te dragen met mooie overknee boots. Maar ik heb het jurkje ook al eens gedragen met mooie enkellaarsjes.

sam_7511

De accessoires die je op de foto’s ziet zijn van Bijou Brigitte. Het horloge heb ik onlangs gekregen van Ikki. Is het geen pareltje? Verder heb ik er ook mijn Gun Clutch bij. Deze is ook groen en geeft net even die stoere look. De oversized jurk is bij Jurkjes.com te koop voor €29,95. Maar met de code BeautyUnboxing krijg je nog 10% korting!

Wat vind jij van mijn stoere army green look?

Handtekening Jamey