Een leuke outfit scoren wanneer je zwanger bent is lastig, maar wanneer je echt in je laatste weken zit word het (tenminste voor mij) al helemaal lastig. Toch is het me gelukt om een outfit samen te stellen die de moeite waard is om jullie te laten zien. Benieuwd?

Lolly’s Laundry

Een paar weken geleden was ik gezellig op bezoek in de showroom van Triangle PR. Zij doen de PR van een super leuk merk, namelijk Lolly’s Laundry. En in de collectie hingen een aantal super leuke oversized overhemden/tuniekjes. Nou was ik op dat moment ook al vrij “groot” dus eigenlijk had ik niet verwacht dat ik deze zou passen, maar thank god for oversized! Je kan hem overigens ook dragen met een riem, maar gezien mijn buik op dit moment vond ik dat niet zo charmant.

Het shirt is van een hele fijne zachte stof en is zwart van basis kleur. Over het hele shirt zitten witte sterren verdeeld. Een voordeel vind ik dat hij lekker lang is. Zo kan zelfs ik hem aan met mijn dikke buik. Maar ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat nu (met nog 4 weken op de teller) de knoopjes toch wel regelmatig open springen. Gelukkig is het nog maar eventjes en dan kan ik hem gewoon weer aan!

Omdat ik niet gelijk helemaal in het zwart wou gaan heb ik gekozen voor mijn MEGA comfortabele zwangerschaps legging van Noppies. Deze blijft zo enorm goed zitten (hij zakt dus niet af op mijn buik) en geeft heel veel steun.

Biker boots for life!

En om mijn look af te maken heb ik gekozen voor mijn nieuwe biker boots van Sacha. Zijn ze niet super tof? Biker boots kun je ook heel leuk dragen onder een jurkje of tuniek, maar ze staan ook erg stoer onder een mooie skinny jeans kan ik uit ervaring zeggen!

Ik vond het erg leuk om weer een leuke outfit te laten zien aan jullie maar ben wel bang dat dit voorlopig (een van) de laatste zal zijn. Wanneer ik ben bevallen en er ook weer een beetje florissant uit zie zal ik zeker weer wat nieuwe outfits voor jullie gaan shooten!

Handtekening Jamey