Ik heb twee leuke boho stijl outfits samengesteld maar kan niet zo goed kiezen welke ik nou het leukste vind. Help jij me kiezen?

Vandaag dus niet 1 outfit, maar 2! Ik kreeg de vraag of ik een leuke casual boho outfit wou samenstellen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Echter had ik de smaak zo goed te pakken dat ik niet 1 maar 2 outfits samengesteld had. En omdat kiezen welke ik jullie wou laten zien niet lukte laat ik ze gewoon allebei zien!

IMG_3743

Mijn eerste outfit bestaat uit een roze boho vestje die ik in mijn B-Dressed box had ontvangen. Dit vestje is lekker luchtig en past bijna overal wel bij. Er onder draag ik een top met een korte vlinder mouw van het merk Maison Scotch. Het topje is gemaakt van 2 soorten stof wat een erg leuk contrast geeft. Ik draag hier zelf maat XL.  Nou wist ik dat Maison Scotch altijd een beetje strakker valt. gelukkig ben ik bezig met mijn afval race met PowerSlim en ben ik al een hoop kilo’s kwijt dus zit hij inmiddels al een stuk minder strak! Bij het shirtje zat ook een super leuk goud kleurig kettinkje.

IMG_3757

Top – Maison Scotch
Ketting – Maison Scotch
Vestje – B-Dressed
Jeans – Freddy Pantroom
Sneakers – Est1842

IMG_3658 (1)

Dit is mijn tweede outfit. Ik draag hier weer een super leuk vestje van het merk Geisha. Geisha is zo’n mooi en apart merk, ik ben er echt gek op! Dit boho vestje kan je heel leuk combineren met een leuk hemdje of in dit geval een t-shirtje. Ook deze outfit heb ik gecombineerd met mijn super fijne Freddy Pantroom jeans en mijn sneakers van Est1842. Het tasje maakt het helemaal af vind ik zelf. Deze is van TOMS. Hier zal ik je later in het jaar weer wat meer van laten zien.

IMG_3656 (1)

Top – onbekend
Ketting – Camps & Camps
Vestje – Geisha
Jeans – Freddy Pantroom
Sneakers – Est1842
Tas – TOMS
Sjaaltje – Repeat Cashmere

Beide outfits kan je super leuk afmaken met deze prachtige oorbellen van Camps & Camps.

IMG_3726 (1)

Ik vind beide outfits erg leuk. En niet geheel onbelangrijk, ik voel me ook lekker in mijn vel in deze outfits. Ik word helemaal blij van het boho vestje van Geisha, puur omdat deze zo makkelijk overal mee te combineren is. Ik heb hem laatst ook gedragen met een wijd vallend wit topje met spaghetti bandjes en dat was ook echt een succes met het warme weer!

Nou ben ik erg benieuwd, welke Boho outfit vind jij leuker?

Nieuwehandtekening