Otentic Perfumes

Een fijne geur vinden is best lastig. Maar bij Otentic Perfumes hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ik ontving 2 heerlijke geuren om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Over Otentic Perfumes

Een geurtje uitkiezen doen we over het algemeen op basis van de geur. Toch spelen verpakkingen en mediacampagnes een grote rol in de beslissing die we nemen. Bij Otentic Perfumes staat enkel de geur centraal. En dat is precies wat hun geuren onderscheid van alle andere parfums. Otentic Perfumes gelooft er namelijk in dat ieder mens uniek is en dat daar een persoonlijk gekozen parfum bij hoort. Om die reden kun je in hun winkels terecht voor een ware parfum fitting. Zo vind je de perfecte geur voor jou.

Otentic PErfumes verpakking

Nou hoef je niet bang te zijn dat je door de bomen het bos niet meer gaat zien. Want in totaal zijn er “maar” 8 geurstijlen en 2 specialiteiten. En in totaal zijn er maar liefst 73 Otentic-geuren. Dat klinkt misschien als weinig, toch zit er echt voor iedereen een perfecte match bij. Daarnaast gelooft Otentic niet in een onderscheid tussen mannen- en vrouwengeuren. Wat het belangrijkste is is wat jij persoonlijk lekker vind.

8 geurstijlen 

  • Aguamondo: oceaanfris, zuurstofrijk
  • Lemonia: fris met citrus nuances
  • Grasslands: aards, groen
  • Arborath: houtachtig, rokerig
  • Fyori: bloemig, zacht
  • Elegantia: poederig, verfijnd
  • Sensuali: oriëntaals, mysterieus
  • Sedux: zoet, fruitig

Ik ontving zelf 2 heerlijke geuren om uit te proberen. Namelijk de Sedux 5 en de Aguamondo 3. 

Otentic Perfumes Sedux 5

Sedux 

Sedux is volgens Otentic Parfums de meest speelse stijl in hun assortiment. Denk hierbij aan een zoete, fruitige, warme, vrolijke en vooral spontane geur. Je krijgt spontaan zin in zon, zand en zee als je deze geur ruikt!

Hoofd ingrediënten van Sedux 5:

Indiaas Davana
Zwarte bes
Vanille

Wat is de Sedux 5 een heerlijke geur zeg! Vooral de vanille komt bij mij goed naar boven. En aangezien ik een echte zoetekauw ben is dit een perfecte geur voor mij. Wel vind ik het een echte zomer geur. In de winter zal ik dan ook eerder voor een andere geur gaan.

Otentic Perfumes Aguamondo 3

Aguamondo

De Aguamondo parfums zijn vooral erg fris van geur. Denk aan oceaanfrisse en zuurstofrijke geurnoten die de hele dag door een frisse geur af geven. Een Aguamondo parfum is dan ook een must-have voor warme zomerdagen!

Hoofd ingrediënten Aguamondo 3

Bergamot
Kasjmier hout
Sandelhout

Aguamondo 3 is een elegant maar sportief parfum. Persoonlijk vind ik hem iets te “mannelijk” ruiken voor mij. Maar toen Bram de geur rook was hij direct verkocht. Je raad dus wel wat mijn lieve valentijn kreeg voor Valentijnsdag!

Otentic Perfumes close-up

Ik ben echt enorm te spreken over de houdbaarheid van de geur. Eenmaal aangebracht kan je de hele dag genieten van de perfecte geur. Normaal heb ik vaak parfums die snel vervliegen, maar bij de Sedux 5 heb ik nog geen enkele keer hoeven bij spuiten. 

Prijzen: 

30 ml – € 59,-
50 ml – € 85,-
100 ml – € 109,-

Wil je nou ook jouw perfecte geur vinden? Ga dan eens langs bij een van de Otentic winkels voor een Parfum Fitting.