Ik kan niet wachten tot het weer vol op zomer is. Lekker in de tuin in mijn hangmat hangen, genieten van de extra vitamine D op mijn zongebruinde gezicht. Wat wil je nog meer! Ik weet het wel, mooi gelakte nagels. Gelukkig heb ik daar de nieuwe ORLY Pacific Coast Highway zomer collectie voor. Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik jullie de Melrose Spring collectie liet zien met een aantal van mijn favorieten kleuren. Nou zaten daar al felle kleuren tussen, maar die vallen eigenlijk wel een beetje in het niet bij de prachtige zomer kleuren die in de PCH collectie zitten. De collectie bestaat uit 6 knal kleuren van geel tot paars.

ORLY Pacific Coast Highway zomer collectie 2016

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Road Trippin– kanarie geel (Cream)
Road trippin is een knallende zomer geel. Nou moet ik wel eerlijk bekennen dat ik nog nooit eerder een geel nagellakje gekocht heb omdat ik geen idee heb waar ik deze kleur mee zou combineren. De lak heeft een cream finish en streept totaal niet! Erg fijn dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Summer Sunset – pompoen oranje (Shimmer)
Dit is weer een kleur die ik niet zo snel zou aanschaffen. Summer Set is namelijk een beetje een pompoen/oranje kleur. Leuk voor koningsdag maar verder iets te oranje voor mij. De lak heeft wel een hele mooie shimmer waardoor hij mooi glanst in het zomerse zonnetje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Put The Top Down – pink and peach (Cream)
Dit is denk ik toch wel mijn favoriet van de Pacific Coast Highway zomer collectie. Ik draag in de zomer zoiezo graag roze lakjes en daar valt Put the top down dus perfect bij. De lak is zacht roze en neigt zelfs een beetje naar een peach kleurtje toe. Met de cream finish ben ik ook erg blij!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Scenic Route – lavendel (Cream)
Let’s take the Scenic Route down lavender lane, wat een plaatje he! Ik ben gek op lavendel kleurtjes! Met een cream finish is dit echt weer een van mijn nieuwe favorieten!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lifes’ A Beach – oranje rood (Cream)
Deze oranje rode lak deed me gelijk denken aan een mooie zonsondergang. Ik had eerder deze summer sunset genoemd haha. Ook dit prachtige lakje heeft een mooie cream finish.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Paradise Cove – fuchsia (Shimmer)
En last but not least, nog een lekkere knal kleur! Ik dacht eerst dat het echt een paarse kleur zou zijn maar het is toch meer een fuchsia tint. Deze lak heeft een mooie shimmer en is zeker een goede aanvulling op deze zomer collectie!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je kan zien aan de potjes zijn dit niet de normale lakjes maar de EPIX lakjes. ORLY EPIX nagellak bestaat uit twee stappen. De kleurlaag (ik doe altijd graag 2 laagjes voor de beste dekking) en de flexible seal coat. De seal coat zorgt er voor dat de nagellak prachtig glanst en ook veel langer blijft zitten. Bij mij blijven de ORLY EPIX lakjes over het algemeen ruim een week mooi zitten.

Ik vind de ORLY Pacific Coast Highway zomer collectie erg vrolijk. Hoewel er een aantal kleuren niet mijn eerste keuze zouden zijn brengen ze allemaal stuk voor stuk prachtig aan en geven ze me echt een zomer gevoel. De ORLY EPIX zomercollectie is onder andere te koop bij Bransus.eu en kost €16,95 per flesje. Let wel op dat je bij de EPIX lakjes ook de sealcoat nodig hebt. Deze kost ook €16,95.

Welke kleur uit de ORLY Pacific Coast Highway zomer collectie vind jij het mooiste?

Nieuwehandtekening