Daar is hij dan! De nieuwste najaarscollectie van ORLY genaamd naar Mulholland Drive! De ORLY Mulholland Fall collectie is geïnspireerd door een van de beroemdste wegen in de heuvels van Californië met prachtige uitzichten op Hollywood. Benieuwd hoe ze dit verwerkt hebben in de nieuwste collectie? Lees dan snel verder!

img_1797

Het eerste wat mij opviel aan de collectie zijn de prachtige glitter lakjes. Drie van de lakjes uit de Mulholland collectie zijn namelijk glitter lakjes. Daarnaast zitten er ook 3 mooie cream lakken in de collectie. Wat ook nieuw is aan deze collectie is het kwastje. In plaats van de dunne gewende kwastjes hebben ze nu het “Genius” kwastje. Dit is een bredere kwast waarmee je eigenlijk in 1 streep je nagel kan lakken.

img_1800

Party at the hills is een hele leuke topcoat lak. In combinatie met een dekkende donkere kleur kan je echt leuke creaties maken. Op zichzelf dekt de lak niet heel erg goed helaas.

Cahuenga Pass, de vreemde eend in de collectie als je het mij vraagt. Het is namelijk een oranje/rode lak die naar mijn idee niet echt past bij de andere kleuren. Verder is het overigens wel een mooie kleur hoor!

 

ORLY Mulholland Fall collectie _1798

Weer een prachtig mooie mauve lak! Hillside Hideout is een beetje een roze/paarse lak met hele fijne glittertjes. Een hele fijne kleur voor dagelijks gebruik vind ik zelf.

Mansion Lane is denk ik toch wel mijn favoriete cream lak. Het is een taupe/grijze kleur. Perfect voor het najaar als je het mij vraagt. De lak dekt erg mooi, maar ik adviseer wel om er minimaal 2 laagjes van aan te brengen voor de beste dekking.

ORLY Mulholland Fall collectie 1801

Million Dollar Views is dé lak waar ik op heb gewacht. Dit is namelijk eindelijk een lak die redelijk rosé goud lijkt. Echt mijn nieuwe favoriet!

Meet me at Mulholland, hier heb ik maar 1 woord voor: WOW! Dit bruine lakje heeft hele mooie glitters en is wat mij betreft perfect voor de herfst.

ORLY Mulholland Fall collectie _1802

Ik ben echt heel erg te spreken over de ORLY Mulholland fall collectie. Vooral de nieuwe kwast maakt het lakken erg makkelijk. Daarnaast drogen de kleurtjes erg snel en zijn de kleuren to die for! Ik denk dat dit toch wel een van mijn meest favoriete kleuren voor de herfst zullen zijn.

De ORLY Mulholland Fall collectie is te koop bij Bransus Cosmetics. De complete set kost €64,95 en een losse kleur €12,95 per stuk.

Welke kleur uit de ORLY Mulholland Fall Collectie geeft jou het ultieme herfstgevoel?

Handtekening Jamey