SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na een feestelijke “winter” collectie is hier dan eindelijk mijn favoriete voorjaarscollectie! De nieuwe collectie van ORLY heet Melrose en zit vol met prachtige pastel en neon kleuren. Iets waar ik helemaal gek op ben. Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ondanks dat het buiten nog vriest komen er al veel persberichten binnen met nieuwe voorjaarscollecties. Zo ook die van ORLY. De nieuwe voorjaarscollectie ORLY Melrose bestaat uit 6 kleuren. De collectie is geinspireerd door designer couture, funky indie winkels en een van de meest populaire bloemen winkels in LA. Het zijn allemaal lekker frisse kleurtjes die je gelijk doen verlangen naar het voorjaar.

Beautifully Bizarre

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beautifully Bizarre is een prachtig licht lila kleurige nagellak. Er zit een hele mooie pearly shimmer in het lakje wat hem heel fijn maakt voor een simpele nagel look. Hij brengt erg fijn aan zonder te strepen. Wel heb je meerdere laagjes nodig voor een goede dekking. Op de foto heb ik 2 laagjes aangebracht.

Vintage

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dit créme lakje is toch wel een van mijn favorieten van de Melrose collectie. Het is een hele mooie mint groene kleur. Ook deze streept niet maar heeft wel 2 laagjes nodig voor hij perfect dekt. Op de foto heb ik 1 laagje aangebracht.

Trendy

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Trendy is echt een lekker voorjaarskleurtje. Het zalmroze zie je steeds vaker terugkomen in het voorjaar. Daarnaast zit er in dit lakje ook een hele mooie zachte shimmer. Daar maak je in het voorjaar echt wel de blits mee!

Feel The Funk

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Toen ik dit lakje zag deed mijn hart een sprongetje! Alweer een prachtige holo lak in de ORLY collectie! Het is een prachtig paarse holo lak die je dekkend kan dragen als je meerdere laagjes aanbrengt. Daarnaast is hij ook erg leuk als topcoat op een andere paarse lak of juist op een knalroze lak.

Hip And Outlandish

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ORLY Melrose 5

Hip and Outlandish is een hele mooie turquoise créme lak. Afgelopen zomer droeg ik een soortgelijke kleur nagellak bijna dagelijks. Het lakje dekt erg goed en springt er lekker uit. Dit is echt een lakje die ik zeker vaak zal gaan gebruiken.

Window Shopping

ORLY Melrose 2

ORLY Melrose 1
En als laatste (mijn favoriet), een lekkere KNAL roze créme lak die bij niemand hoort te ontbreken in het voorjaar. De kleur Window Shopping is echt perfect voor het voorjaar en een absolute musthave al zeg ik het zelf. De lak dekt prima met 1 laagje maar wil je wat meer knallen dan zou je 2 laagjes kunnen aanbrengen.

De kleuren hebben allemaal verschillende finishes. Zo vind je créme, shimmer en zelfs een holographic lakje terug in de ORLY Melrose voorjaarscollectie. Alle lakjes hebben een normaal kwastje zoals we gewend zijn van ORLY. Zoals je misschien wel door hebt ben ik enorm blij met deze vrolijke voorjaarscollectie van ORLY. Een 18 ml lak kost 12,95 en is verkrijgbaar bij Pretty Polish.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Nieuwehandtekening