Sinds kort is de nieuwe ORLY La La Land Lente Collectie gelanceerd. Een collectie met 5 prachtige zoete pastelkleurige nagellakken en een unieke glitter top coat die je nagels een mooie finishing touch geven. Toen ik deze collectie binnen had was ik gelijk verkocht. Met de kleuren kan je zoveel kanten op en daarom heb ik ook een nail art erbij gemaakt. Kijk je mee naar mijn review?

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie –  Anything goes

Is een top coat die je nagels wat extra’s geeft. Het is een opaalkleurige glitter top coat met daar in roze ronde glitters en blauwe sterren glitters verwerkt. De glitters zaten bij mij vooral onder in het flesje dus voordat ik Anything Goes heb aangebracht heb ik hem eerst geschud zodat alles goed gemixt werd. Dit werkte goed want hierdoor kreeg ik voldoende glitters op mijn nagels. Ik heb Anything Goes aangebracht over Big City Dreams en heb 1 laagjes aangebracht. Voor een top coat is dat meer dan voldoende. De finish van deze top coat is paars  parelmoer, ik denk dat het ook over een donkere basiskleur erg mooi is.

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

 

ORLY La La Land Collectie – Head in the clouds

De overige lakken uit de ORLY La La Land Collectie zijn allemaal creamy. Head in the clouds is de lichtste kleur uit de collectie. Het is een koele zacht pastel kleurig lak. Ik had drie laagjes nodig voor een mooie dekking.

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie – Cool in California

Deze knaller van een kleur is één van mijn favoriete uit de collectie. Het is een roze peachy kleurige lak die mooi afsteekt tegen de huid. Zoals je ziet ogen mijn handen gelijk een stuk bruiner. Met deze kleur wil ik ook apart nog een nail art gaan maken. Deze dekte mooi bij drie dunne laagjes.

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie – As seen on TV

As seen on TV is een lavendel kleurige lak met een warme ondertoon. Ook deze dekt mooi met drie laagjes.

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie – Forget me not

Forget me not is een prachtige hemels blauwe kleur. Ook deze is een favoriet van mij. Met drie laagjes heb je een mooie dekking.

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie – Big city dreams

Ja en ook Big City Dreams is één van mijn favoriete kleuren. Deze kleur knalt ook net als Cool in California van je nagels af. Mint groen is altijd een gewilde kleur vooral onder bloggers en nail- bloggers. Met drie laagjes heb je een mooie dekking.

ORLY La La Land Collectie

ORLY La La Land Collectie

Mix & Match Nail Art

Met deze prachtige collectie van ORLY moest ik gewoon ook een nail art maken. Met de kleuren zijn er zoveel mogelijkheden. Ik heb de nail art rustig gehouden maar wel de kleuren met elkaar gemixt omdat ze ook geweldig mooi bij elkaar passen! Op de eerste foto heb ik alleen een matte top coat aangebracht. Op de twee heb ik gouden accenten aangebracht, want goud en zilver passen perfect bij pasteltinten. Hierbij heb ik een glanzende top coat aangebracht.

De ORLY La La Land Lente Collectie bevat stuk voor stuk prachtige kleuren, en het is mijn favoriete lente collectie! De nagellakken bevatten iets minder pigment dan ik had verwacht en daardoor had ik bij alle kleuren drie laagjes nodig voor een mooie dekking. Ook de formule van de nagellakken waren iets dunner als dat ik gewend was. Maar dat mag de pret niet drukken want de kleuren zijn prachtig en met 5 dagen gemiddeld blijven de nagelakken van Orly mooi zitten.

ORLY La La Land Lente Collectie is o.a. verkrijgbaar bij Pretty Polish voor €12,95 (momenteel voor €9,95)

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van ORLY?