Het duurt niet lang meer tot de feestdagen er weer zijn! Glimmende glitters en gouden randjes komen er dus weer aan. Zo ook de nieuwe wintercollectie Orly Infamous. Kijk je mee?

IMG_4336

De collectie van ORLY bestaat zowel uit prachtige holo lakjes die perfect voor de feestdagen zijn als zachte crème lakjes die geweldig zijn voor de winterse dagen.

IMG_4339

♥ 15 Minutes of fame is een koraal rode lak met holografische deeltjes. Echt te prachtig voor woorden. Ondanks dat koraal kleuren erg zomers zijn zorgt de holo voor een mooie feest lak.

♥ Gossip Girl is een feestelijke lakje met rode microshimmers en gouden hexagon glitters. Echt een perfect kerst lakje!

♥ Frenemy is een hele apart lakje. Het is namelijk een zwarte lak met weer een holo met paarse glittertjes er in verwerkt. Helaas moet je wel 3 laagjes lakken om het lakje dekkend te krijgen.

IMG_4346b

♥ Scandal is een prachtige warme Bordeaux rode nagellak met een crème finish. Hij lakt erg fijn en streept absoluut niet!

♥ Frontpage is een champagne gouden lak met een metallic finish. En met goud kan je nooit fout gaan met de feestdagen dus die komt altijd wel van pas.

♥ Makeup to breakup is een prachtige petrol kleur nagellak met een crème finish. Niet echt een feestdagenkleur maar wel een perfecte tint voor de winter.

IMG_4354

Infamous is echt een prachtige winter collectie. Zowel lakjes voor de feestdagen als mooie winterse kleuren. De Orly Infamous collectie is te koop bij Bransus voor €64,95. Leuk kerstkado denk ik zo!

Welke kleur vind jij het gaafst? 

Nieuwehandtekening