IMG_35091

Nagellak die lijkt op een prachtige gel manicure zonder dat je naar een salon hoeft of onder een UV lamp moet. Dit is echt een enorme hype bij vele merken en nu ook bij Orly. Orly presenteert namelijk de ORLY Epix nagellak! Lees je mee?

IMG_3509

ORLY Epix bestaat simpelweg maar uit 2 stappen. De flexible color nagellak breng je aan op droge schone nagels. Hier heeft Orly een speciale cleanser voor maar je kan natuurlijk ook gewoon zorgen dat je met alcohol je nagels vooraf reinigt. Het is namelijk erg belangrijk dat je geen vette nagels hebt want dan hecht de lak niet goed.

IMG_3512

Stap 1.

Reinig je nagels met bijvoorbeeld de 3-in-1 cleanser

Stap 2.

Breng 2 laagjes van je flexible color nagellak aan voor een perfecte dekking. Zorg wel dat het eerste laagje droog is voor je de tweede laag aanbrengt. De lak droogt gelukkig erg snel, bij mij zelfs binnen 2 minuten!

IMG_3535124547

Stap 3. 

Seal de kleur lak af met een laag flexible sealcoat. Deze laag zorgt er voor dat je lak super mooi glanst en lekker lang blijft zitten. Ik zelf heb nu inmiddels de lak er ruim een week op zitten en het ziet er nog steeds super uit!

Verwijderen?

Wil je de lak er afhalen? Geen probleem! De Orly Epix kan je gewoon afhalen met nagellak remover.

IMG_3538

Orly Epix is geen gel nagellak, maar bevat een foto-initiator die de formule uithardt en een geleffect geeft. De sealcoat smelt samen met de nagellak voor een sterke, flexibele en hoogglanzende laag die de kleur insluit. Deze topcoat is niet gemaakt voor gewone nagellak en is niet bedoeld om het hiermee te combineren.

IMG_3535

Ik ben fan! Het is een super fijne kwast, de lak dekt erg goed en het blijft ook nog eens lang zitten. De Orly Epix is zowel los als per setje te bestellen. Wil je een setje, dan krijg je een flexible color en sealcoat. Dit setje kost €33,90. Wil je een los kleurtje bestellen kost dit €16,95 bij Bransus.eu. Ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe Orly Epix vinden!

Nieuwehandtekening