Nu we Moederdag achter de rug hebben is het tijd om ons klaar te maken voor Vaderdag. Net als bij Moederdag is een goede voorbereiding een must! Laat je kindjes iets leuks knutselen, haal boodschappen in huis voor een lekker ontbijtje op bed en plan eventueel een leuk uitje. Ook een leuk Vaderdag cadeautje hoort erbij, maar wat geef je hem? Wij zetten een paar leuke en originele Vaderdag cadeautips op een rijtje!

Persoonlijke wanddecoratie

Wanddecoratie is al lang niet meer iets voor enkel vrouwen, want ook mannen kun je hier heel blij mee maken. Zeker wanneer het een persoonlijk op maat gemaakt item is. Denk bijvoorbeeld aan een mooie poster met foto van de kids erop of een leuke fotokalender. Dit soort leuke cadeaus voor hem doen het zeker goed!

Het klokje rond

De meeste mannen hebben niet zoveel met sieraden, maar wel met horloges. Vaak dragen ze het uit praktische overweging, maar een mooi horloge doet natuurlijk zoveel meer. Heeft hij een nieuw exemplaar nodig? Pak dan groots uit en geef hem een nieuw mooi horloge. Natuurlijk kan het ook goedkoper en kun je je beperken tot een nieuw horloge bandje. Dit is er voor zowel de reguliere horloges als voor de smartwatches.

Uitje

We noemden het net al: ga er samen op uit. Neem het hele gezin mee inclusief de kids en trek de middag eropuit. Waar je heen gaat moet je helemaal zelf weten, maar kies wel iets dat hij ook leuk vindt. Verras hem ermee en ga meteen samen een hapje eten. Kies voor het restaurant wel iets kindvriendelijks uit, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat scheelt een boel stress 😉

Carwash

Wast jouw man graag regelmatig zijn auto? Maak dan een leuk pakketje voor hem met spullen om de auto mee te wassen. Denk aan een stel goede sponzen, doeken voor de velgen en een borstel. Laat een emmer bedrukken met een persoonlijke tekst zoals: “papa’s sop is top”, stop hier alles in en pak leuk in. Succes gegarandeerd!

Drankjes hier drankjes daar

Wanneer de man van een lekker drankje houdt kun je ook een fles op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een fijne fles whiskey. Kies er eentje uit die hij lekker vindt en ontwerp zelf het label. Plaats er bijvoorbeeld zijn naam op of iets in de trant van: “Voor de liefste papa”. Leuk om te geven en lekker voor hem om te krijgen!