Moederdag, voor moeders een leuke dag. Maar voor de dochters (of zonen) soms wat lastiger. Vooral wanneer je maar geen leuk cadeau kan vinden. Daarom laat ik je vandaag een aantal originele cadeaus voor Moederdag zien. Kijk je mee?

Gepersonaliseerd cadeau?

Met een gepersonaliseerd cadeau kan je heel goed laten zien dat je echt om je moeder geeft en haar door en door kent. Wanneer je bijvoorbeeld weet dat je moeder echt een theeleut is kun je bijvoorbeeld een leuke thee mok personaliseren door er bijvoorbeeld lieve woorden op te zetten of juist ” Best mom ever!”. Misschien een beetje afgezaagd, maar ik kan me voorstellen dat iedere moeder hier wel blij van kan worden als het met liefde is gemaakt.

Lekker koken voor het hele gezin

Staat je moeder nou altijd in de keuken voor het hele gezin? En vind ze het ook nog eens echt leuk? Dan kan het natuurlijk heel leuk zijn om een grappig keuken gerelateerd cadeau te geven. Bijvoorbeeld een mooie messenset of een handige tablet standaard om alle recepten makkelijk op te kunnen lezen wanneer ze aan het koken is.

Een kleinigheidje

Heb je nou niet heel veel te besteden, of doen jullie thuis niet aan moeder of vader dag? Dan kan het alsnog erg leuk zijn om een kleinigheidje te halen als moederdag cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie placemats of een leuk bloemetje. Je moeder zal het al lang leuk vinden als het blijkt dat je toch even op deze speciale dag aan haar denkt. Het gaat meer om het gebaar dan de waarde van een cadeau is mij altijd geleerd.

Ben je nou niet van de fysieke cadeaus, denk er dan eens over na om je moeder gezellig mee te nemen naar een high tea of dagje shoppen in een andere stad. Hier maak je naar mijn idee iedere moeder wel blij mee!

Handtekening Jamey