Het is al weer even geleden maar eind november is lieve gastblogger Suzanne namens Beauty Unboxing naar de Beauty Influencersday van Organique gegaan. Vandaag verteld ze hier alles over!

Organique 6

Hoi allemaal! Ik ben Suzanne Dofferhoff, 23 jaar en studeer fysiotherapie. Naast mijn studie vind ik fitness, fashion, food en beauty heel erg leuk en kan je dit ook allemaal terug vinden op mijn instagram page: suuus.92 (stiekeme reclame 🙈). Vrijdag 27 november mocht ik als gastblogger de Beauty Influencersday van Organique in Den Haag bijwonen!

1960255_10153148959811039_371371090_n

De gezellige middag begon met een heerlijk welkomstdrankje. Ik werd begroet door de eigenaresse van de winkel en door lieve mensen van Image Factory PR. Toen alle bloggers ongeveer binnen waren begon er een informatieve PowerPoint presentatie over Organique en over de producten. Ik zal jullie kort wat vertellen over Organique cosmetics en welke lijn ik persoonlijk het lekkerst vond.

Organique 5

Waar staat Organique cosmetics voor?

Organique is meer dan 14 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van spa en schoonheidsproducten die uitsluitend gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. Dit betekend ingrediënten zoals: shea butter, avocado olie, bloemenolie maar bijvoorbeeld ook pompoenvlees. Organique heeft meer dan 200 producten, meer dan 30 professionele spa-behandelingencentra en wordt internationaal steeds verder uitgebouwd. Ook worden de producten NIET op dieren getest!

Organique 4

Organique 3

Als ik mezelf de vraag stel; welke lijn sprak je nou het meeste aan? Dan kan ik deze heel snel beantwoorden met de “spicy lijn” en de “pumpkin lijn”

De spicy lijn zegt het eigenlijk zelf al. Heerlijke geuren vlogen mij om de oren. Ik rook kruiden maar ook sinaasappel. Toen ik vroeg waar deze lijn voor bedoeld was kreeg ik het volgende antwoord: “om een winterdepressie tegen te gaan”. De heerlijke geur van sinaasappel in bijvoorbeeld de shampoo geeft je echt een boost, en kan je de dag weer aan!

De pumpkin lijn is echt een goede lijn als je een droge huid hebt, zoals ik. De crèmes zijn heel hydraterend en de geur was heerlijk! Zoals de naam al zegt hebben ze in deze lijn pompoen verwerkt. Van de pumpkin lijn had je ook hele lekkere maskertjes die je er na drogen weer in een keer af kan halen, dus geen geklieder!

Organique 2

Organique 1

Binnenkort zal Jamey het een en ander reviewen zodat jullie hier wat meer over kunnen lezen! De Organique winkel kan je bezoeken aan de  Korte Poten 23A in Den Haag.

Foto’s door: Suzanne (instagram)handtek suzanne