SAMSUNG CAMERA PICTURES

Onze lieve gastblogster Suzanne is onlangs naar de Beauty Influencersday geweest van Organique. Zij heeft toen al het een en ander kunnen proberen van Organique. En zo lief als ze is heeft ze voor mij toen ook geregeld dat ik het een en ander mocht gaan testen! Vandaag vertel ik jullie hier over.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tot mijn verbazing kreeg ik een heel vol pakketje met van alles en nog wat om te proberen. En toen ik het pakketje opende rook ik al gelijk een hoop heerlijke geuren. Vooral de geurkaars rook erg lekker! Dat was op slag mijn favoriet.

Pinacolada Geurkaars

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is van de buitenkant een hele simpele kaars. Maar niets is minder waar! Hij ruikt zoner aan te steken al erg lekker maar zodra je het kaarsje aan steekt ruikt hij nog lekkerder. De kaars heet Pinacolada. Toevallig is dat ook een van mijn favoriete zomer drankjes dus vandaar dat ik deze kaars waarschijnlijk zo lekker vind ruiken. Organique verkoopt de geurkaarsen in meerdere maten en geuren. Een kleine geurkaars heb je al voor €3,49.

Lip balm Chocolate Mousse & Orange Sorbet

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Iets wat bij mij echt niet kan ontbreken in de winter is een goede lippenbalsem. Ik heb snel last van droge lippen en niets is vervelender dan dat. Daarom was ik ook enorm blij toen ik deze twee geurige lippenbalsems ontving. De balsem komt in een klein blikje die je heel makkelijk kan open draaien. Vroeger had ik altijd dit soort blikjes van Vaseline. Mijn favoriet van deze twee geuren is toch wel Orange Sorbet. Chocolate mousse is namelijk voor mij te sterk qua geur. Hou je van zoet en chocolade dan is dit wel een perfecte balsem! Orange Sorbet is wat frisser van geur en iets minder “aanwezig”. Een Organique lippenbalsem kost €7,50.

Shea Butter Salt Peeling Coconut

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een heerlijke peeling met een cocos geur. Normaal zou ik niet zo snel voor deze geur gaan omdat ik het vaak te zoet en te sterk vind ruiken. Gelukkig is dat bij deze peeling niet het geval. Hij ruikt wel lekker naar cocos maar is zeker niet te sterk. De peeling is niet heel grof waardoor hij zeker fijn is voor dagelijks gebruik. Ik moet zeggen dat deze peeling mij erg heeft verrast. De peeling is ook in meerdere geuren te koop en kost €12,95.

Shea Butter Body Balm Greek

Organique

Weer een heerlijk ruikend product waar ik nooit genoeg van kan hebben. Een heerlijk verzorgende Shea butter! Ik heb zelf altijd last van een droge huid op mijn benen. Ik gebruik dan ook altijd body butters met Shea omdat deze vaak het vetigst zijn. Deze Body Balm van Organique is ook echt speciaal voor een erg droge en geiriteerde huid. De Body Balm is wel van een andere structuur dan ik gewend ben zoals bij de butters van The Body Shop. Het is namelijk niet een zachte creme die je zo uit het potje haalt maar dit is echt een harde substantie. Het insmeren gaat wel makkelijk maar het uit het potje krijgen vind ik wat minder fijn. Het blijft al snel onder mijn nagels zitten en dat vind ik zelf niet zo fris. De Body Balm is ook in andere geuren te koop en kost €11,95.

Zoals je misschien wel door had ben ik erg blij met de producten van Organique. Naast dat ze natuurlijk allemaal van natuurlijke producten zijn gemaakt zijn ze ook nog eens erg fijn in gebruik.

Wil jij ook wat bestellen van Oganique, neem dan zeker even een kijkje in hun webshop of ga langs in de winkel in Den Haag.

Nieuwehandtekening