OPI Tokyo Collectie

Ervaar met de nieuwe OPI Tokyo Collectie met 12 prachtige energieke kleuren! De collectie breng je weer helemaal terug in de sferen van de jaren ’80 en ’90 maar dan met een moderne twist.

OPI Tokyo Collectie

Over de Tokyo Collectie

Tokyo staat bekend om voorloper te zijn op het gebied van nagellaktrends. De collectie bevat een kleuren palette zoals paartinten, felle metallic kleuren maar ook hele mooie zachte lente tinten, oftewel voor ieder wat wils!

 

OPI Tokyo Collectie

OPI Rice Rice Baby

Dit is een kleur die je tegenwoordig veelvuldig terug ziet, poeder roze, vintage roze het is net hoe je het wilt noemen. Ik vind het prachtig en is het is één van mijn favoriete kleuren ook qua kleding. De kleur is zacht en niet te opvallend en geven je nagels gelijk een verzorgde uitstraling. Welke outfit je ook aan hebt deze kleur kan altijd! Met twee laagjes heb je een mooie en goede dekking.

OPI Tokyo Collectie

OPI Kanpai OPI!

Dit is een lavendel blauw/paarse kleur en is een echt ultiem lente kleurtje. Ik vind de kwastjes van OPI erg fijn werk ze hebben precies de goede breedte om de nagel in één laag al te voorzien van lak. Ook deze dekt mooi met twee dunne laagjes.

 

OPI Tokyo Collectie

OPI Arigato from Tokyo

Deze kleur is een mix van paars en roze. Het is met de voorgaande kleuren een stuk meer opvallend. Het is een mooie zomerse kleur die warmte uitstraalt. Ik heb hier twee laagjes op.

 

 

OPI Tokyo Collectie

OPI Another Ramen-tic Evening

Hou je van roze oftewel babyroze dan is dit jouw kleur! Ook deze vind ik voornamelijk voor de lente erg mooi. Zacht, lief en verfrissend is de kleur. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

OPI Tokyo Collectie

OPI Hurry-Juku Get This Color!

Hury-Juku Get This Color is een wat zwaarder kleur die een mix tussen paars en roze. Ik vind dit een kleur die het gehel jaar heel goed kan. Ik vind hem vrouwelijk en stijlvol. In zomer zal het zeker een mooie kleur zijn die afsteekt tegen een zongebruinde huid!

OPI Tokyo Collectie

OPI All Your Dreams in Vending Machines

Hou je van metallic finish dan kan je met deze collectie van OPI je hart ophalen. Hierin zitten meerdere metallic lakken, waaronder deze. De lak is wat dunner als de creamy lakken heeft dekt mooi bij twee á drie laagjes. De basis is fuchsia roze met een blauwe shimmer erin verwerkt.

OPI Tokyo Collectie

OPI Samurai Breaks a Nail

De tweede metallic lak is deze gewaagde paarse kleur met een blauwe shimmer. Ook deze is wat dunner en meer sheer dan de creamy lakken, en dekt het mooiste met twee á drie laagjes.

 

OPI Tokyo Collectie

OPI How Does Your Zen Garden Grow?

Deze kleur schreeuwt lente! Wat een verfrissende, heldere groene kleur. Deze steekt mooi af tegen de huid en knalt daardoor lekker van je nagels af. Deze dekt mooi met twee dunne laagjes.

 

OPI Tokyo Collectie

OPI I’m On a Sushi Roll

Een kleur die het altijd goed doet is deze creamy medium blauw/groene kleur. Ergens doet het me denken aan een diep blauwe zee en daarom zo ik deze kleur vooral dragen in de zomer. Deze dekt mooi met twee laagjes.

 

 

OPI Tokyo Collectie

OPI Suzi-San Climbs Fuij-San

Een van mijn andere favoriete is Suzi-San Climbs Fuij-San. Bijna vergelijkbaar met de kleur hiervoor maar een tikkeltje donkerder. Ook hier een mix van blauw met groen. Deze dekt met twee laagjes.

 

OPI Tokyo Collectie

OPI Tempura-ture is Rising

Was je nog opzoek naar een knallende oranje kleur voor de zomer? Oranje is niet mijn kleur maar wel heel opvallend en steekt prachtig af tegen de huid. Echt een leuke vrolijke zomerse kleur!

OPI Tokyo Collectie

OPI Chopstix and Stones

Chopstix and Stones is een blauw navy kleurig lak. Niet creamy maar ook meet sheer waardoor deze het mooiste dekt met twee á drie laagjes. De lak bevat hele subtiele blauwe shimmers.

OPI Tokyo Collectie

Ik vind deze nieuwe collectie van OPI heel veelzijdig. Allemaal dekken ze mooi bij gemiddeld twee laagjes alleen bij de sheertinten/metallic- tinten kan een derde laagje misschien wel nodig zijn. Mijn persoonlijke favoriete uit deze lijn zijn; OPI Suzi-San Climbs Fuij-San en OPI Rice Rice Baby.

OPI Tokyo Collectie is verkrijgbaar voor €15,95 per stuk 15ml Douglas en online bij OPI

Welke kleur is jouw favoriet?

 

OPI Tokyo Collectie | Spring/Summer 2019