Ik ben tegenwoordig helemaal groen! Groene lipstick, groene energie, daar hoort dan toch ook gif groene nagellak bij toch!? OPI heeft een super zomerse Hawaii collectie van het voorjaar gelanceerd en ik heb nu My Gecko Does Tricks geprobeerd!

My Gecko Does Tricks 5

My Gecko Does Tricks is een metallic gifgroene nagellak. De lak heeft de welbekende brede kwast en lakt in principe prima. Het enige nadeel is dat de lak niet zo goed dekt. Je hebt wel echt minimaal 2 laagjes nodig voor je het zo krijgt als op de foto hieronder.

My Gecko Does Tricks 2

Op deze foto heb ik 1 laagje op

Ondanks dat ik niet zo snel een fel groene nagellak zou dragen vind ik dit wel een enorm fette lak. Hij valt mega goed op en ik denk dat je er een leuke nail art mee kan maken. Maar doordat hij niet zo goed dekt zal dit niet heel makkelijk zijn.

My Gecko Does Tricks 1

Op deze foto heb ik 2 laagjes op

De Hawaii collectie bestaat uit 12 kleuren waar My Gecko Does Tricks er een van is. De lakjes kosten €14,25 en zijn onder andere te koop bij DA en Douglas.

Wat vind jij? Hot or (s)Not?