Eindelijk kwam het goede nieuws! Er komt ook een nieuw Pandora winkeltje in Nijmegen! Pandora staat bekend om zijn bedelarmbandjes. Je ziet de winkels door heel de wereld terug. Het mooie wat ik er aan vind is dat je op elke vakantiebestemming of bij elke speciale gebeurtenis in je leven er wel een bedeltje te vinden is.

Zaterdag 4 april was de grote dag! Pandora doet officieel haar deuren open in Nijmegen. Uiteraard heb ik mijn ogen uitgekeken. Het is namelijk niet meer alleen armbandjes. Je kunt er ook prachtige ringen, oorbellen en kettingen vinden.

 

Wat mij gelijk al opviel was de huiselijke sfeer in de winkel. Dit zie je ook terug in de hele decoratie in de winkel. Zo lijken de vitrines wel fotolijstjes en staat er een heel schattig zithoekje (waarschijnlijk voor de mannen).

 

En je raad het nooit! Ik kreeg van Pandora een goodiebag! Hoe gaaf is dat! Uiteraard gaan we die ook even uitgebreid bekijken. Allereerst natuurlijk een paar boekjes met informatie over de nieuwe collecties. Ook kreeg ik het boek Good Food van Laurianne Ruhé. Dit is een boek vol tips en maaltijden om binnen 1 maand de beste versie van jezelf te worden. Ook zat er een prachtige armband uit de Essence collectie van Pandora in de goodiebag met een roze charm die staat voor liefde. Te gaaf toch!!

 

Ik ben enorm blij dat ik naar de opening van Pandora Nijmegen ben gegaan. Ik heb een hoop leuke informatie over de nieuwe collectie gekregen, een gezellige ochtend gehad, en een prachtige armband gekregen die ik met trots zal dragen. Liefde voor die kleine maar o zo speciale momenten, daar staat Pandora voor. Dit is maar al te goed terug te zien in de winkels. Ik ga zeker binnenkort terug om een charm voor mijn armbandje te halen.

Ben jij ook zo’n fan van Pandora?

handtekeninglichtroze