Wanneer je wel eens in Disneyland geweest bent is de kans groot dat je het virus der liefde voor het park te pakken hebt. Dit jaar bestaat het ook nog eens 30 jaar en dat wordt uitbundig gevierd met nieuwe shows, prachtige glinsterende kostuums voor de Disney figuren en mooie versiering door het hele park. Wij kunnen dan ook niet wachten om volgende week weer het prachtige park door te struinen met de kids. Nieuw is ook de eerste Nederlandse podcast voor Disneyland Paris genaamd Op weg naar de Magie!

Op weg naar de Magie

Op weg naar de Magie, zo heet de nieuwe Nederlandse podcast van Disneyland Paris. Het eerste de eerste Nederlandse podcast en hij neemt zowel luisteraars als kijkers mee op weg naar een bezoek aan Disneyland. De parken zijn namelijk best groot en wanneer je er nog niet eerder geweest bent kan een goede voorbereiding een boel meer pret geven. Voorpret ook, want hiermee kom je al helemaal in Disney sferen.


Michiel Veenstra en Gioia Parijs

De podcast is gemaakt met Michiel Veenstra en Gioia Parijs. Michiel is een radio-DJ, een podcast maker en een grote Disneyfan. Gioia is een actrice en zangeres en heeft meerdere stemmen ingesproken voor verschillende Disney films. Het zou dus zomaar kunnen dat je haar stem herkent van een film. Samen geven ze je de allerbeste tips voor de Disneyparken, wat je juist als eerste moet doen wanneer je daar bent, wat je niet mag missen etc. Hiermee geven ze je heel veel voorpet en voorbereiding voor een bezoek aan Disneyland Paris. Waar vindt je het lekkerste eten, wat zijn de meest magische momenten, waar beleef je de spannendste avonturen? Ze vertellen het je allemaal! Ook voor de ervaren Disneyland Paris bezoekers is het een aanrader, want de kans is groot dat je toch iets aan de tips hebt en het op een hele andere manier kunt gaan beleven.

Bekijken en beluisteren

Op weg naar de Magie is een podcast die je zowel kunt beluisteren als bekijken. Je snapt dus wel wat er aan staat in de auto als wij onderweg zijn naar Disneyland. De podcast bestaat uit zes afleveringen en is te beluisteren via alle bekende podcast-apps. Bekijken doe je op de Disney NL YouTube pagina. Daar verschijnt vanaf nu iedere dinsdag en donderdag een nieuwe aflevering. Zet het dus in je agenda en ga er lekker voor zitten, samen met de kindjes eventueel, en geniet!

De podcast Op weg naar de Magie kun je bekijken via www.youtube.com, waar je de afspeellijst kunt vinden. Wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje op www.disneylandparis.com.

Vind je het leuk om ons te volgen tijdens ons verblijf bij Disneyland? Zorg er dan voor dat je je abonneert op ons Instagram zodat je op de hoogte blijft!